Celeb

Szexi fotók, provokatív videók - tudatosan mutogatja magát Yvonne lánya

Bors

Létrehozva: 2018.12.22.

Sztárok producerével dolgozik együtt, és még a szexi képeit is menedzsmentjével közösen tervezik meg.

A napokban egy menő New York-i klubban adott vadítóan szexi koncertet a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismerős Yvonne Dederick lánya, Catherine, aki Mardoll néven nemrég God, azaz Isten címmel jelentetett meg botrányos dalt.

– Az Isten nevével, istenhittel visszaélő egyházakról, egyházi személyekről szól a dal, és az Amerikában kirobbanó pedofilbotrányok ihlették. Egyszerre lázadó, provokatív, de egyben segítségkiáltás is Istenhez, hogy hol van ezekben a helyzetekben – meséli a dal születésének körülményeit Catherine, aki azzal a Ming nevű producerrel dolgozik együtt, aki korábban Beyoncé, a Black Eyed Peas, Lady Gaga vagy Katy Perry mellett is feltűnt.

Az üzletasszony lánya elárulta, a közösségi oldalain és videóiban látható kihívó öltözködés a művészi énjének része, és menedzsmentjével hetente ülnek össze, hogy megbeszéljék, pontosan miket posztol majd magáról.

– Egyrészt azért hordok sokat mutató, dekoltált ruhákat, hogy provokáljak, másrészt ez az önkifejezés egyik eszköze. Vállaljuk fel bátran magunkat! Én is ezt teszem, vállalom a testem és a nőiességem és nem érdekel a hipokrita hozzáállás. A művészvilágban az érzékiség és a szexualitás is számít, hiszen az érzelmeink és a nemiségünk is az élet fontos részei. Ebben az iparágban többségben az emberek szexi és szép nőket és férfiakat akarnak látni – mondta a lány, aki idővel a magyar közönségnek is szeretné megmutatni dalait.

– Nagyon szívesen fellépnék otthon is, lehet, hogy jövő nyárra sikerül is megszervezni. Most sorban adjuk ki a számaim, nyárra az új dalokból összeáll majd egy nagyobb anyag. Olyan számokat is szeretnék kiadni Amerikában, amelyben Magyarországon élő, általam tisztelt fiatal zenészekkel működünk együtt, így népszerűsíteném a magyar tehetségeket is kint. Például Závody Marcival, aki egyik jó barátom, az ő a zenei tehetsége a világon mindenütt megállná a helyét.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek