Celeb

Kislánya lesz VV Giginek

A. T.

Létrehozva: 2018.12.05.

Egyre boldogabb Rácz Ildikó, aki már túl van várandóssága első három hónapján. A valóságshow-ból megismert lány most már mer örülni a kislányának, mert érzi, hogy minden a legnagyobb rendben.

Első házassági évfordulójukra érkezik Rácz Ildikó, vagy ahogy a közönség megismerte, VV Gigi és civil férje, Gyula első gyermeke. A ma már jógaoktatóként dolgozó Gigi a hétvégén osztotta meg rajongóival az örömhírt a közösségi oldalán, de a babavárás részleteiről kizárólag a Borsnak nyilatkozott.

– Nagyon vártuk már, hogy szülők lehessünk! Sokáig nem mertük beleélni magunkat abba, hogy babánk lesz, mert nyáron egy babát már elvesztettünk – árulta el Gigi. – Amikor meghallgathattuk a szívhangját, akkor hittük csak el, hogy valóban lakik valaki a pocakomban. Már azt is tudjuk, hogy kislányunk lesz!

Az első, kritikus három hónap már eltelt és mivel a kismama hasa szépen gömbölyödik, nem tudják, és nem is akarják tovább titkolni a boldogságukat.

– Szerencsére a reggeli rosszullétek is múlóban vannak. Kicsit fáradékonyabb vagyok a megszokottól és időnként vannak hangulatingadozásaim, de jól vagyok, és nagyon élvezem, ahogy változik a testem. Az utóbbi napokban a hasam is nagyot nőtt – mesélte Gigi, akit férje még jobban kényeztet, mióta kiderült, hogy gyermekük lesz. – Mindenre odafigyel! Azonnal letol, ha valamit véletlenül felemelek, és nagyon jól kezeli a hangulatingadozásaimat is! Jó kis férjem van!

Az első trimeszterben Gigi csak magyarázta tanítványainak a jógagyakorlatok helyes elvégzését, de a közelmúltban részben visszatérhetett hivatásához. Ráadásul pont a várandósság kiderülésekor kezdte el a kismamajóga oktatói képzést, így pontosan tudja, mikor, milyen gyakorlatokat hajthat végre. 

Kései nászúton pihentek

Gigi és Gyula májusi esküvőjét nem követte valódi nászút, csupán egy önismereti táborban vettek részt Horvátországban. Őszre tervezték a nászútjukat, Dominikát nézték ki úti célnak, ahová nem sokkal azután utaztak, hogy megtudták, kisbabát várnak. Emiatt még boldogabban töltötték a mézesheteiket, de úgy döntöttek, a biztonság kedvéért a baba születéséig nagyobb utazásra nem vállalkoznak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek