Celeb

Kislánya lesz VV Giginek

A. T.

2018. december 5. szerda 04:20

Egyre boldogabb Rácz Ildikó, aki már túl van várandóssága első három hónapján. A valóságshow-ból megismert lány most már mer örülni a kislányának, mert érzi, hogy minden a legnagyobb rendben.

Első házassági évfordulójukra érkezik Rácz Ildikó, vagy ahogy a közönség megismerte, VV Gigi és civil férje, Gyula első gyermeke. A ma már jógaoktatóként dolgozó Gigi a hétvégén osztotta meg rajongóival az örömhírt a közösségi oldalán, de a babavárás részleteiről kizárólag a Borsnak nyilatkozott.

– Nagyon vártuk már, hogy szülők lehessünk! Sokáig nem mertük beleélni magunkat abba, hogy babánk lesz, mert nyáron egy babát már elvesztettünk – árulta el Gigi. – Amikor meghallgathattuk a szívhangját, akkor hittük csak el, hogy valóban lakik valaki a pocakomban. Már azt is tudjuk, hogy kislányunk lesz!

Az első, kritikus három hónap már eltelt és mivel a kismama hasa szépen gömbölyödik, nem tudják, és nem is akarják tovább titkolni a boldogságukat.

– Szerencsére a reggeli rosszullétek is múlóban vannak. Kicsit fáradékonyabb vagyok a megszokottól és időnként vannak hangulatingadozásaim, de jól vagyok, és nagyon élvezem, ahogy változik a testem. Az utóbbi napokban a hasam is nagyot nőtt – mesélte Gigi, akit férje még jobban kényeztet, mióta kiderült, hogy gyermekük lesz. – Mindenre odafigyel! Azonnal letol, ha valamit véletlenül felemelek, és nagyon jól kezeli a hangulatingadozásaimat is! Jó kis férjem van!

Az első trimeszterben Gigi csak magyarázta tanítványainak a jógagyakorlatok helyes elvégzését, de a közelmúltban részben visszatérhetett hivatásához. Ráadásul pont a várandósság kiderülésekor kezdte el a kismamajóga oktatói képzést, így pontosan tudja, mikor, milyen gyakorlatokat hajthat végre. 

Kései nászúton pihentek

Gigi és Gyula májusi esküvőjét nem követte valódi nászút, csupán egy önismereti táborban vettek részt Horvátországban. Őszre tervezték a nászútjukat, Dominikát nézték ki úti célnak, ahová nem sokkal azután utaztak, hogy megtudták, kisbabát várnak. Emiatt még boldogabban töltötték a mézesheteiket, de úgy döntöttek, a biztonság kedvéért a baba születéséig nagyobb utazásra nem vállalkoznak.

További cikkek

Válás

Exkluzív: Megszólalt Csuti, ezt árulta el Kulcsár Edina párjáról

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

A héten szavaznak Ausztriában a kötelező oltásról

metropol.hu

Milliós kár a szakításkor: Horváth Gréta felgyújtotta Meggyes Dávid ruháit

travelo.hu

Új járatot indít a Wizz Air a kontinens egyik legzöldebb városába

magyarnemzet.hu

Márki-Zay Péter újabb kérésére mondtak nemet a pártok

bama.hu

Dudaszótól zenghet a város: tiltakoznak a Tüke Busz sofőrei a vezérigazgatójuk kijelentései miatt

origo.hu

Ezért jó, ha nagyobb valószínűséggel növényi alapú ételeket választunk

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Szijjártó Péter és Kocsis Máté is reagált a maszkhasználattal kapcsolatos szlovákiai híresztelésre

vg.hu

Djokovicot Melbourne-ből kitoloncolták, Párizsba be sem engedik

ripost.hu

Gyilkolt az erős szél: gyerekek közé zuhant egy leszakadó faág, meghalt a 14 éves Patrik Nyitrán

astronet.hu

Lezárást és új kezdeteket hoz a Rák telihold a héten

origo.hu

Egy különös nő, aki az egyik férfiből kisfiút csinál, a másikat a halálba kergeti