Celeb

Keresztes Ildikó: Új életet kezdtem

Munkatársunktól

2018. december 20. csütörtök 11:00

A válása után nem volt ideje összeszedni magát lelkileg, mert a családjában egymást érték a halálesetek. A gyász feldolgozása után azonban rájött, hogy csak úgy lehet boldog, ha új alapokra építi életét.

Megindító őszinteséggel mesélt a Spektrum Home műsorában D. Tóth Krisztának élete legnehezebb szakaszáról – a válása utáni hónapokról – Keresztes Ildikó. 

– A válásom után fél évig konkrétan az életben maradásért küzdöttem. Közben mentek a műsorok, nem szállhattam ki az életemből, de az az időszak nagyon durva volt. Zajlott az X-Faktor, tele voltam koncertfellépé­sekkel, színházi munkákkal. Közben folyamatosan haldokoltam. 

Ildikó sorozatos tragédiái 2012-ben kezdődtek. Ebben az év­ben mentek külön az Edda gitárosával, Kicska Lászlóval, akivel huszonöt évig éltek együtt. Ezután nem sokkal meghalt az édesanyja férje, akit apjaként szeretett. A gyászt még fel sem dolgozta, amikor jobb létre szenderült leghűségesebb társa, Füles tacskó. Újabb tragédiával kellett megbirkóznia 2016-ban: elhunyt az édesapja. 

Ha ennyi megpróbáltatás nem lenne elég, Ildikó szakmai életében is a veszteséggel szembesült, előbb elváltak az útjai a régi me­nedzserétől, majd zenekart váltott. Ezt a változást is gyászként élte meg, mondta az Elviszlek magammal című műsorban. 

A Bors azt kérdezte az énekesnőtől, hogy van mostanában. 

– A depressziós időszak évekkel ezelőtt történt. Nem tagadom, az én életem sem vattával volt kibélelve. És azt is szoktam mondani, hogy nincs az az okos ember, aki a más kárán tanul. A kérdésre válaszolva köszönöm, jól vagyok. Úgy megyek neki a karácsonynak, ahogy mindig is szerettem volna. Megfogadtam, hogy a magánéletemről nem beszélek többet, de ott is történtek változások. Ha egy hasonlattal élhetek, akkor azt mondanám, hogy tiszta abroszt tettem az asztalra, mert a régin már sok folt volt. A rendetlenséget elviselem magam körül, de a koszt nem. Most minden tökéletes körülöttem, új zenekar, új menedzser, új ismeretségek. Azt hiszem, én is megújultam – magyarázta a Borsnak Ildikó, aki későn érő típusnak vallja magát, és bánja, hogy nem tíz évvel ezelőtt hozott hasonló döntést. 

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Heti angyalhoroszkóp: lépj túl a múlton, nyiss a jövő felé

borsonline.hu

Szlávik János megkongatta a vészharangot: Az omikronról beszélt

she.life.hu

Gyerekként imádtam, felnőttként már gyűlölök egyke lenni

bama.hu

Kádban tapossa a fejeket a szalántai család

origo.hu

Nem tetszik a metaverzum a PlayStation atyjának

nemzetisport.hu

NBA: egy rangadó is behúzva, újra nagy szériában a ligaelső

vg.hu

Nyolc éve fekszik kórházban műtéti fertőzés miatt a lánya, 100 millió forintra perli a kórházat

life.hu

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó megmutatta 17 éves lányát: Emma kész nővé cseperedett - Fotó

origo.hu

Fontos figyelmeztetést adtak ki rengeteg magyar autótulajdonos számára

metropol.hu

„Kómába helyeznek, és nem biztos, hogy ezt élve megúszom” – búcsúzott az 5 gyermekes, fertőzött édesanya

origo.hu

Kékvérű kolosszus a német SUV-ok ellen - Range Rover (2022) bemutató