Celeb

Gratulálunk! Vetélkedőben kérte meg szerelme kezét Aurelio

Bors

2018. december 4. kedd 07:50

Az egykori ValóVilág-játékos úgy tűnik, nem tud elszakadni a valóságshow-któl.

Forrás: TV2

Le se tagadhatná reality-műsoros múltját Aurelio, aki némiképp színpadias húzással Máltán, a TV2 ügyességi vetélkedős valóságshow-jában, A legbátrabb párosban kérte meg szerelme, Dominika kezét. Az egészben még érdekesebb, hogy a srác szavaiból úgy tűnik ki, a korábban több konfliktust megélt kapcsolat miatt a nagy döntés sokban függött a játéktól.

"Nem titok, korábban sok konfliktusunk volt, de helyreállt a kapcsolatunk. Úgy voltam vele, ha együtt végigcsináljuk a játékot, és nem szakítunk, akkor megkérem a kezét. Már hónapokkal korábban kitaláltam és elterveztem mindent" - nyilatkozta Aurelio a Blikknek, hozzátéve, bizony volt benne némi drukk. Főleg amiatt, hogy vajon mit mond majd a lány:

"Amiatt is izgultam, mi lesz, ha nemet mond. Az a legcikibb dolog a világon. Az én előéletemmel nem gondolta volna senki, hogy megállapodok, ezért szinte mindenki meglepődött. Anyukám nagyon örült, talán ő szerette volna a legjobban, már mondogatta nekem egy ideje. Utólag tudtam meg, hogy a hagyomány szerint a férfinak ki kell kérnie a lányt az apjától, de én ezt nem tettem meg. Mondjuk nem is vagyok egy nagy hagyománykövető. Az esküvőt nem akarjuk elkapkodni, nem hiszem, hogy hamarosan lesz lagzi" - árulta el.

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet