Celeb

Terry Black, az örökös örökös

Bors

Létrehozva: 2018.11.10.

Az elsőfokú bírósági döntés értelmében Terry Black kislánya elesett Némedi Mari örökségétől. De nem az elhunyt színésznő volt az egyetlen, akinek hátrahagyott vagyonára számított az előadóművész.

Forrás: Fejér Bálint

A bíróság első fokon megállapította, hogy szerinte hamis volt Némedi Mari végrendelete, amelyben a bankszámláin lévő spórolt pénzét, több értékes ingatlanját és a cégtulajdonát is Terry Black örökbe fogadott kislányára, Fannykára hagyta, azzal a kikötéssel, hogy a kamaszlány apja a haszonélvező. A taláros testület szerint a számítógéppel készült testamentumon nem a színésznő aláírása szerepel, így a 14 éves Fannyt nem illeti meg a százmilliós értékű vagyon. 

A Blikknek adott nyilatkozatában a transzvesztita előadóművész elmondta, hogy nem hatja meg a bíróság döntése, a lassan három éve elhunyt színésznő öröksége nélkül is jól eléldegélnek Németországban. 

A hatalmas ingatlanvagyont hátrahagyó énekesnő hagyatéka körüli huzavona csak egy azon örökösödési hercehurcák közül, amelyek az utóbbi években alaposan fel­kavarták a kedélyeket. Terry neve nem először bukkant fel örökségi ügy kapcsán. Anno a volt kormányszóvivő, Daróczi Dávid tragédiája után is színre lépett, mint közeli jó barát. Akkor azt állította, hogy a néhai szóvivőt a megtakarított pénzéért ölték meg, amelyen Terry édesanyjának lakását akarta megvenni. 

Aztán Anettka megboldogult férje, Rezső végrendelete kapcsán merült fel a transzvesztita előadóművész neve – ekkor már követelése is volt. Állítása szerint tízmillió forintot adott kölcsön Anettka férjének. 

Ezután Kovács Erzsi hagyatéka kapcsán hallatott magáról. A 2014-ben elhunyt énekesnő állítólag a hagyatékában Mercedesét Terry Blacknek ajándékoz-ta, jogdíjait és egy bankbetétet pedig keresztfiára, Danikára hagyta. Terry egy e-mailre hivatkozva követelte jussát, de a pénznek – mintegy félmillió forintról van szó – nyoma veszett, Terry végül semmit nem kapott az örökségből.

– Az a pénz ne­kem iskoláztatásra, különórákra kellene, amit apu már nem nagyon tud kifizetni – panaszkodott pár éve Danika, aki apjával és testvérével ma Münchenben él. La­punk szerette volna megkérdezni végeláthatatlan örökösödési háborúiról, de telefonos megkeresésünkre az ügyvédjéhez irányított minket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek