Celeb

Palotás Petra inzulinrezisztens lett

Bors

Létrehozva: 2018.11.08.

Forrás: Facebook

Az utóbbi időben felröppentek a pletykák arrók, hogy Palotás Petra (43) egy betegeség maitt súlyfelesleget szedett fel. Mint mondja, akadtak kisebb és egészen komoly egészségi problémái is, ráadásul az egyik ilyen következtében inzulinrezisztencia alakult ki nála.

– Huszonöt kilót híztam az elmúlt években, amit nagyon roszzul éltem meg, talán azért, mert nem ehhez vagyok szokva - meséli. Ráadásul az ember még nehezebben fogadja el a teste változását, ha sokáig reflektorfényben élt, hiszen fél a kritikától. De már jó úton haladok az egészséges élet és a vékonyabbik énem felé - fogalmazott a Hamburgban élő Palotás Petra, akinek a napokban jelenelt meg Vénasszonyok nyara címmel 6. regénye, sőt, már a 7. is készül - adott hírt róla a hot! magazin. A Palotás Petrával készült teljes interjú a Fanny magazin oldalain olvasható.

Felröppentek olyan hírek is, hogy Palotás Petra hamarosan visszatérne Budapestre családjával, és a képernyő elé.

– Nagyon szeretném, és olyan szívélyes meghívások értek az utóbbi időben, hogy szerintem hamarosan látható is leszek valahol. Nem sokon múlt, hogy fakanalat ragadtam a Séfek séfe című TV2-s vetélkedőben, és nagyon sajnáltam, hogy a logisztika közbeszólt. A férjem is támogatná a kétlakiságot, amire valóban vágyom. Attól sem riadna vissza, hogy Budapestre költözzünk, de ezt én túl nagy felelősségnek érezném - közölte Palotás Petra a Blikk kérdésére.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek