Celeb

Halottaskocsin vitték VV Fannit a krematóriumba

Bors

2018. november 7. szerda 04:00

A legizgalmasabb krimibe illő történettel állt elő egy jelenleg a börtönben ülő rab VV Fanni holttestének eltüntetésével kapcsolatban. Valószínűleg igazat mondhat, mert a rendőrség többször kihallgatta a Vácott raboskodó férfit.

Rengeteg teória látott már napvilágot Novozánszki Fanni rejtélyes eltűnéséről, meggyilkolásáról. Az első felvetések még külföldi munkáról szóltak, és hogy Fanni Németországban próbál szerencsét. Ezután a rendőrség decemberben közölte a szülőkkel, hogy 99 százalék, hogy a lányuk már nem él, majd soha nem látott erőkkel kezdték felkutatni a holttestét. Először dunai keresésről lehetett hallani, később tavak, erdők mélyén is nyomok után kutatott a rendőrség, de lassan egy éve, minden erőfeszítés kudarcot vallott. Sőt az FBI segítségét is kérték a magyar rendőrök. Ám a holttest nem került elő, Fannit, mintha a föld nyelte volna el. Bárki is tüntette el a holttestet, profi munkát végzett. 

Egy éve látták utoljára

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Az utolsó nyom egy lépcsőházi kamerafelvétel, ahol a meggyilkolásával gyanúsított B. László lecipeli őt a mélygarázsba, és az autójába tuszkolja. A férfit pár nappal később letartóztatták, aki azonnal beismerte a személyi szabadság megsértését, a gyilkosságot azonban máig tagadja. Állítása szerint a lány rosszul lett, segítségért sietett vele, és pár száz méterre Fanni lakhelyétől, jóhiszeműen átadta két férfinak. B. László bérelt autóval vitte el a helyszínre a lányt, amiben a nyomozók nagyobb mennyiségű vért találtak. Ezután a gyanúsított saját autóját is lefoglalták, aminek csomagtartójában egy kötél is volt, rajta Fanni vérével.

Egy év elteltével a napokban, egy titokzatos tanú tűnt fel, akinél már a rendőrség és a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József is járt. A váci börtönben ülő rab ugyanis azt állítja, tudja, mi lehetett az oka, hogy Fannit meggyilkolták, és azt is, hogy miért nem találják egy éve a holttestét. G. Péter elmondása szerint jól ismerte Fannit, és a lány meggyilkolásával gyanúsított, előzetes letartóztatásban ülő B. Lászlót is. Legtöbbször a Fanni luxuslakóparki otthonának közelében lévő bárban futott össze velük.

– A rab szerint volt kapcsolat Fanni és a gyanúsított között, mi több, a férfi teljesen odavolt a lányért, és amikor megtudta, hogy Fanni tervei közt szerepel, hogy hamarosan elhagyja az országot, teljesen kiakadt. Félt, hogy elveszíti a kapcsolatot a lánnyal, aki pont az eltűnése idején, tavaly novemberben készült kiköltözni Olaszországba, még jobb fizetés reményében – tudta meg lapunk dr. Lichy Józseftől, aki nem tartja kizártnak, hogy a lakásban talált több millió forint készpénzt is a költözés miatt vette ki a bankból Fanni.

G. Péter állítását a hatóságok is komolyan veszik, ugyanis a nyomozók többször is kint jártak a váci börtönben és meghallgatták a mondandóját. A csalás miatt bebörtönzött férfi szerint Fanni költözésének híre okozhatta a konfliktust a lány és B. László között, és ennek lett az eredménye a végzetes este. Ezután – ahogy azt a Blikk is megírta – Fanni holtteste egy olyan bandához kerülhetett, akik nyom nélkül eltüntetnek, egész pontosan elégetnek bárkit. 

A Bors most a hátborzongató részleteket is megtudta. Állítólag ezt mesélte a rendőröknek is a Vácon ülő rab. A férfi biztos benne, hogy a társaság egy halottaskocsival érkezhetett a helyszínre, ahol Fanni testét súlyos milliókért cserébe átvették, hogy eltüntessék. Nagy valószínűséggel így tudták a legbiztonságosabban szállítani, hiszen a halottszállító autókat a rendőrség nem állítja meg.

– A rab elmondta, hogy ez a társaság egy krematóriummal van kapcsolatban, ahol két hivatalos hamvasztás között, egy nem hivatalos is belefér – magyarázta a Borsnak dr. Lichy József. Így nem csoda, hogy nem került elő a lány, hiszen a holttesteket ezer fokon égetik el. A hamvakat pedig könnyű eltüntetni. – Sajnos, neveket, címeket nem tudott mondani a tanú, így hivatalosan is lezárult a meghallgatása – tette hozzá a Novozánszki család ügyvédje.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megvan, mi okozhatta Berki Krisztián halálát

vg.hu

Tévedésből egy egész város covidsegélyét egyetlen férfinek utalták el, aki megdöbbentő dolgot tett

life.hu

"Az öncélú kifelé csillogás csak „látványpékség” volt" - Berki Krisztiánra emlékezett Fésűs Nelly férje

hirtv.hu

Szovjet büntetőtelepre viszik az azoviakat

ripost.hu

Kiderült, mennyit ér Berki Krisztián hagyatéka

magyarnemzet.hu

A főpolgármester visszavonul a pártpolitizálástól, szerinte az ellenzék még messze áll a kormányzástól + videó

metropol.hu

Döbbenetes hír érkezett! Szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup

mindmegette.hu

Ferenc pápa állítja: ez a tökéletes gyógyszer térdfájdalmaira

borsonline.hu

Megrázó hírt közölt a népszerű rádiós: mellrákban elhunyt a felesége

csok.origo.hu

CSALÁDI OTTHONTEREMTÉSI KEDVEZMÉNY - A legfrissebb hírek, információk.

További cikkek

Gyász

Vége a találgatásoknak: Kiderült, ennyit ér Berki Krisztián hagyatéka

Karrier

Az egyik családtagom buktatott le az édesanyám előtt, hogy pornózom