Celeb

Exkluzív Bors-interjú! Chuck Norris: A feleségem mentett meg az italtól

G. Sz.

2018. november 19. hétfő 04:00

Hamarosan Magyarországra érkezik a 78 éves világsztár. Chuck Norris őszintén elmondta, hogy a sztárság milyen erős személyiségrombolást végzett nála. De szerencsére még időben találkozott feleségével, aki jó útra térítette.

Forrás: Northfoto

Közel a nyolcvanhoz is jó egészségnek örvend és korát meghazudtoló fizikummal rendelkezik. Hogyan őrizte meg fittségét?

Szerintem mindenkinek kötelező lenne komolyan venni az egészségét, a testét, és a rendszeres mozgást. Én még mindig hetente hatszor edzem a birtokunkon, ahol van egy remek gépekkel felszerelt edzőtermünk.

Emellett igyekszem organikus forrásból származó, környezetkímélő körülmények között termesztett, szintetikus anyagokat nem tartalmazó ételeket enni, mert hiszek abban, hogy az egészséges táplálkozás nemcsak a súlyunkra vagy az energiaszintünkre van hatással, hanem általa a betegségek is megelőzhetőek.

Magyarországra a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági akcióját jön népszerűsíteni. Mi volt a legszebb karácsonnyal kapcsolatos élménye gyermekként? És miben különleges ez az ünnep manapság?

Nagyon szegény családban nőttem fel, és apám alkoholista volt, aki nem igazán volt jelen az életemben. Ráadásul az Egyesült Államokon belül sokszor költöztünk másik városba, így akkoriban a karácsony egyáltalán nem jelentett számomra igazi ünnepet. De tudtam, hogy ezen változtatni akarok!

Mostanság már az ünnepek teljes egészében a családról szólnak, például a hálaadás napi vacsorára az összes gyermekünkkel és unokánkkal együtt a birtokunkon gyűlünk össze. Nemsokára jön az idei hálaadás, már alig várom!

Közel húsz éve él boldog házasságban. Mi a hosszú és kiegyensúlyozott házasélet titka?

A Genával közös hitünk. Amikor bekerültem a filmiparba, hithű keresztény voltam, de ez a szakma könnyen eltereli az útról az embert. Hirtelen híressé váltam, rengeteg pénzem lett, de közben a személyiségem is megváltozott, kiállhatatlanná váltam, alkoholproblémáim lettek, és végül emiatt ment tönkre az első házasságom. Tizenöt évvel később találkoztam Genával, és ő segített, hogy ismét tudjak hinni Jézus Krisztusban. Ez az alapja annak az erős köteléknek, ami már húsz éve összetart minket!

Nem született még egy ember, akiről annyi viccet írtak, mint önről. Nem unja még őket? Van kedvence?

Egyáltalán nem unom! Igazából a viccek által még akkor is népszerű maradtam és figyeltek rám, amikor már nem dolgoztam filmeken. Az egyik kedvencem a Rushmore-heggyel kapcsolatos poén. Ugye ez az a hely, ahol a hegy oldalába a négy nagy amerikai elnök arcmását vésték. A vicc úgy szól, hogy „Chuck Norris arcképét be akarták vésni a Rushmore-hegy oldalába, de a gránit nem volt elég kemény a szakállához!" 

Melyik a legkedvesebb filmszerepe?

Képtelen vagyok egyet ki­emelni. Őszintén szólva bizonyos szempontból mindegyik filmemre büszke vagyok. Ráadásul inkább a nézők kedvence vagyok és nem a kritikusoké, én mindig is az emberek színésze voltam.

Gyakran jótékonykodik

Az egykori legendás akcióhős, híres színész, Chuck Norris november 24-én érkezik Magyarországra feleségével, hogy részt vegyen a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági rendezvényén, a Cipősdoboz gálán. Ezzel Norris indítja útjára majd az országos akciót, amely során cipősdoboznyi ajándékokat gyűjtenek a rászoruló gyermekeknek. Chuck Norris maga is lelkesen jótékonykodik, saját alapítványát rászoruló gyerekek megsegítésére hozta létre feleségével, Genával, így szívesen vállalta a díszvendég szerepét a Budapest Arénában megrendezendő gálán, amelyen a jó hangulatról Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere és barátai gondoskodnak.

Walker, a texasi kopó

Carlos Ray Norris 18 évesen csatlakozott a hadsereghez és dél-koreai szolgálata alatt kapta a Chuck becenevet. Itt kezdett el tangszudóedzésekre járni, majd később a tangszudó mellett taekwondóban, shito-ryu karatéban, valamint jiu-jitsuban is fekete övet szerzett. Kiemelkedő karatetudásának köszönheti filmes karrierjét, 1972-ben egy bemutatón találkozott Bruce Lee-vel, akinek ellenfeleként még abban az évben A Sárkány útja című filmben szerepelt. 1977-ben kapta első főszerepét az Országúti bunyósban, majd az 1984-es Ütközetben eltűntig valódi akciósztárrá vált, és öt évvel később már csillagot is kapott a hollywoodi Hírességek sétányán. Népszerűségének csúcsát talán az 1993 és 2001 között futó, Walker, a texasi kopó című sorozattal érte el. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15427468_auto_resized.jpg
origo.hu

Újabb megdöbbentő ukrán követelések

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10598_resized.jpg?avcount=1670629207
origo.hu

Széttárt lábakkal, felsőjéből kibuggyanó mellekkel fotózták a szexi énekesnőt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15427686_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A Dancing with the Stars zsűritagja is segíti a Jókai házomlásban megsérült balerinát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15427413_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Putyin: Moszkva átveheti Washingtontól a lefegyverző csapás koncepcióját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15424788_auto_resized.jpg
ripost.hu

Se bugyi, se más, hosszú combjait széttárva, pucéran takarózott ki az almamellű álomnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15426328_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Rémhírterjesztő sms-ek miatt indított eljárást a rendőrség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10599_resized.jpg?avcount=1670629207
borsonline.hu

Megdöbbentő, mit talált a TEK ennél a nyíregyházi családnál

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15426508_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Mi legyen az ebéd? Receptötletek fenyővásár mellé, nem csak ezüstvasárnapra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15426948_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Utolsó útjára kísérik Zámbó Jimmy édesanyját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/10590_resized.jpg?avcount=1670629207
mandiner.hu

Minden innováció létkérdés a 21. század agráriumában(x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15427938_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Rejtélyes haláleset: Vérbe fagyva találtak rá a magyar turistára

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2022/12/M54waFfLJedtlrTjsetdE0Zljwuj4D0Q-fXXSA1TF04/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzcxM2FhMGNkNzJlMjQ2NjFiNTcxZjliNTU2ZTc5M2Jj.jpg
Diagnózis

Súlyos betegséggel diagnosztizálták a Farm VIP sztárját

https://cdn.borsonline.hu/2022/12/WRWFHr_EUFdMwWOK_YvZILTP0GhtjVZt8TDKE1xBO5g/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzhlMjcxNzljYWRiMjQ1NWE4NmQ1NThjNTc1OTIwY2Vl.jpg
Vita

Kern András kitálalt, ezért vesztek össze valójában Bujtor Istvánnal