Celeb

Pásztor Anna: Túl sok volt a szex!

Fái

2018. október 11. csütörtök 09:00

Megértette az Anna and the Barbies énekesnője, hogy miért környékezi a halál egy ideje. Ezért vissza akar kerülni a tiszta, áldott állapotba, elég a mocsokból.

Forrás: Vadnai Szabolcs

Tudja Pásztor An­na, mi vezetett oda, hogy egy rajongója meg akarta késelni. Erről a Madách Színház Rockfesztivál programsorozatában beszélt. Mint ismert, az énekesnőt életveszélyesen megfenyegették, és ha a Budapest Park biztonsági emberei nem elég éberek, és nem kapják el a bicskás férfit, komoly baj lehetett volna.

– Sokan ír­nak nekem a közösségi ol­dalon, és én válaszolok. Ez az ember is rendszeresen írt, egyre személyeskedőbben, és a végén már jelzett, hogy ő jön a Parkba, hoz egy kést, és szeretne engem megbicskázni. Nem volt ezt olyan könnyű átélni, nem magam, hanem a gyereke­im miatt. A férfit elkapták, a cipője talpába beépítve megtalálták a bicskát, de nem is tagadta, hogy mire készült.

– Nem vagyok szuperhős, de nagyon féltem a családomat – folytatta Anna. – Nem tudtam aludni hetekig. Hogy védjem meg őket, mit csináljak? Rájöttem, hogy ezt a dolgot, ami egy borzasztó erős üzenet, fel kell dolgoznom. Dekódolnom kell, akkor a probléma majd megoldja magát. A két baba születése után, mint általában a nők, én is abban éltem, hogy mikor fogok újra aludni, mikor lesz időm leborotválni a lábamat, elmenni mo­ziba? Aztán elkezdtem látni az alagút végén azt az ént, ami valaha voltam.

– Elkezdtem visszakapaszkodni: saját magam vagyok, nő, anya, talpra álltam. Akkor jött az őrült lázadás, a mindent bepótolás. Ráadásul negyvenhat éves vagyok, ezzel még a kapuzárási pá­nik is megérkezett. Jött a színes haj, a piercingek, a második tinédzserkoromat éltem. Bulizzunk még, és még, mert ki tudja, meddig bulizhatunk. A hedonizmus, az életzabálás, fékeveszett őrült táncba kezdtem, és a felszínesség felé mentem el. Habzó szájjal egy éven keresztül be­széltem nektek a szex­ről kü­lönböző formákban. Már a zenekarom is szólt: nem le­hetne néha ki­csit másról is? Ez már sok.

– Az üzenet az volt: figyelj, Anna, megkaptad ezt az elképesztő lehetőséget, ezt a fantasztikus színpadot, zenekart, az embereket, akik szeretnek, jönnek. Jó az, ha kapirgálsz a felszínen, megcsiklandozod valakinek a „fenekét”, kacagunk együtt a szexen, sikamlós témákon, de az Anna and the Barbies ennél sokkal mélyebb dolgokat is képviselt eddig. Szólt fentről a mindent meg­fejtő, hogy: ka­nyarodjál már picit vissza oda, amit én is fontosnak találok. Ez a furcsa, tisztátalan üzenet bevonja a koszt is.

– Eddig bármennyi koncerten vol­tunk, soha nem volt lopás, ve­rekedés, egymás taposása. Annyira tiszta a közönségünk, az emberek, eddig az üzenet po­zitív volt. Aztán jött ez a sztori, ami már a második volt fél éven belül.

Először egy 26 éves fiatal írogatott Annának, hogy a lelki társa: együtt jöttünk, együtt me­gyünk. Ő lépett, kilépett a hatodik emeletről, és meghalt.

– Ezért komolyan el kellett gondolkodnom. Nem mondom, mert nem tudom megígérni, hogy a szex soha többé nem lesz téma, de kicsit vissza kell kerülni abba az áldottabb és átszellemült állapotba, ami arról szólt, hogy adni. Tiszta csatornát kell biztosítani annak, amit rajtunk keresztül mondani akarnak, hogy az tisz­tán kerüljön az emberekhez. Szerintem ez volt az üzenet.
 

További cikkek

Szerelem

Végre megmutatta: Ez a jóképű férfi Nagy Ő Laura új párja

Támadások

Nem finomkodott a szavakkal Kulcsár Edina, ismét üzent

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

ripost.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Miskolcon: buszokat megállítva eredtek a fegyveres nyomába

life.hu

Meg kell műteni Gesztesi Károly fiát, nem halogathatta tovább a beavatkozást

mandiner.hu

Bolgár védelmi miniszter: A bolgár hadsereg nem vesz részt hadműveletekben Ukrajna területén

kemma.hu

Hivatalos: ezt a hármast indítja a Fidesz-KDNP Komárom-Esztergom megyében

origo.hu

Már elkerülhetetlen: óriásrakéta csapódik a Holdba

nemzetisport.hu

Kép: „A te stílusod, a te szabályaid” – C. Ronaldón remekül áll a szemüveg

vg.hu

Megérkezett az amerikai válasz az orosz külügyminisztériumba

ripost.hu

„Ez minden szülő legrosszabb rémálma” – édesanyja szeme láttára hunyt el a 6 hónapos angyalarcú kisfiú

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Izland nyert, de a franciák vereségére is szüksége van az elődöntőhöz

mandiner.hu

Donáth Anna (Facebook): Bepereljük Szijjártó Külügyminisztériumát

origo.hu

Megbolondulnak az aranyhalak a gömbakváriumokban, leállítják gyártásukat