Celeb

Nehezen bírja a távkapcsolatot Radics Gigi

Bors

Létrehozva: 2018.10.08.

Boldog párkapcsolatban él, de azért egy kicsit szomorú is Radics Gigi, mert az idén már nem is biztos, hogy találkozik párjával. A bahamai származású Kai Strachannal még Amerikában ismerkedett meg, ahol a videóklipjét forgatta. A szünetekben sokat beszélgettek, így lett a munkakapcsolatból végül szerelem.

– Kai Los Angelesben van, sokat beszélünk, vagy üzenünk egymásnak, de elég nehéz így-mondta a Borsnak Gigi, aki 28 külföldi énekesnővel énekli a most bemutatott animációs film, az Apróláb egyik betétdalát. A moziban egyébként Channing Tatum, Danny DeVito és a komikus sztár, James Corden.

– Aztán hazamegy a szüleihez a Bahamákra, úgy néz ki, karácsonykor is ott lesz, és az nagyon messze van. Nehéz lesz találkoznunk, hiszen ő Amerikában van, én pedig itt. Igaz, nem lehetetlen, mert a terveim szerint egyre többet leszek a tengerentúlon. Marad a karácsony, remélem, hogy akkor meglátogat.

Ennek meg van az esélye, hiszen augusztus elején a, már filmekben, és reklámokban is szereplő zenész srác meglepte Gigit a születésnapján. Bejárták a várost, sokat buliztak. Persze, nehéz volt a válás akkor is.

– Egész nap a telefonon lógnak, üzeneteket küldenek egymásnak. Persze, sokszor nagyon nehéz, hogy ilyen távol vannak egymástól. Előfordul, hogy az időeltolódás miatt napokig beszélni sem tudnak-mondta korábban Gigi egyik barátnője.

Jókor, csak épp nem jó helyen köszöntött az énekesnőre a szerelem. Azt ő sem gondolta volna, hogy a távolságot ilyen rosszul viseli majd.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek