Celeb

Kínos: Michael Jackson könyörgött, hogy James Bond lehessen

Bors

Létrehozva: 2018.10.01.

Noha Jacko kétségtelenül a pop királya volt, azért neki is voltak elég elvetemült ötletei. Mint a közelmúltban kiderült: színészi képességeit egy klasszikus brit kém szerepében kamatoztatta volna. Minderről a filmmogul, Michael Ovitz ír friss önéletrajzi könyvében.

“Michael házában találkoztunk. Elmondta, hogy egy akciófilm főszereplője szeretne lenni” - idézte fel a találkozót Ovitz, aki arról is beszámolt, hogy Michael Jackson teljesen átszellemülten győzködte őket, hogy bizony ő lesz Amerika következő nagy akcióhőse. Mondanunk sem kell: nem sok sikerrel.

“Jó negyed óráig magyaráztam neki, hogy nem rajta nevettünk” - így Ovitz. Természetesen rajta nevettek, de ezt azért mégsem mondhatták a szupersztár szemébe. “Végül Michael tekintete kitisztult, és azt mondta: Oké, rendben. De akkor el akarom játszani James Bondot! Büszkén jelentem, ezúttal nem nevettünk.”

A találkozó egyébként még a nyolcvanas években történt, és mindannyiunk nagy szerencséjére a filmeseknek és ügynökeinek végül sikerült lebeszélni az énekest arról, hogy akciófilmekről - pláne brit akciófilmekről! - álmodozzon.

(via Daily Star)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek