Celeb

Barátok közt: Intrikák és szerelem szőtte át az elmúlt húsz évet - fotók

kbv

Létrehozva: 2018.10.27.

<p>Hajnalig mulattak a sorozat régi és az új szereplői, még húsz évet terveznek együtt.</p>

Húsz év, 9100-nál is több rész, megannyi bonyodalom, házasság, válás és intrika, 6000 szereplő, és egy nagyon jó csapat. Ez a Barátok közt, ami két évtizedes karrierjével tévétörténelmet írt. A sorozat neve az évek alatt fogalommá vált, a színészek gyakorlatilag már nem tudnak úgy végigmenni az utcán, hogy ne a karakterük nevén szólítsák őket. Varga Iza, Szőke Zoltán, Tihanyi-Tóth Csaba és Várkonyi András a kezdetek óta része a csapatnak, a legnagyobbat így ők buliztak csütörtök este a sorozat születésnapi partiján, ahol együtt idézték fel az elmúlt évek szépségeit. A sztárok zsúfolásig megtöltötték a rendezvényhelyszínt, hajnalig mulattak.

Együtt a nagy csapat! Annyi régi és új szereplő ment el a buliba, hogy rá sem fértek egyetlen képre.

* * *

Ábrahám Edit és Szőke Zoli, vagyis a két Berényi a sorozatban ki nem állhatja egymást. Kölcsönösen próbálták már egymást többször is kicsinálni, egyelőre sikertelenül. Természetesen a való életben igazi jó barátok.

* * *

Domokos László nélkül ma már elképzelhetetlen a sorozat, ahogy a várandós Mihályi Réka nélkül is. Ám Réka hamarosan kiiratkozik a barátok közül, ugyanis első babájával várandós. Ő csak óvatosan bulizott.

* * *

Varga Iza egy különleges, sokat mutató sárga ruhát választott. Kétség kívül ő volt a legfeltűnőbb jelenség hatalmas dekoltázsával, de a sorozat Balogh Nórája meg is érdemelte a kitüntetett figyelmet, az első forgatási naptól a stáb tagja.

* * *

Nyári Dia, a sorozat Hannája éppen szülési szabadságát tölti, három hónapja született meg kisfia, Zétény. A partit azonban ő sem hagyhatta ki, szerelmével, Kovács Dániellel érkezett, bébijükre pedig Dia egy tapasztalt barátnője vigyázott.

* * *

Som-Balogh Edina egy csodálatos arany színű ruhában érkezett. A kismama második babájával, Liliennel szülési szabadságát tölti, de bármikor visszatérne a sorozatba Nádor Kingaként. Férje egyébként Som Krisztián, aki a Barátok közt zeneszerzője.

* * *

A huszadik év igazi bébibumm a stábnak: Kiss Ramóna és Mihályi Réka mellett ugyanis várandós Szabó Kitti színésznő is. Kitti Bokros Lindát játszotta, szerepét Opitz Petrától vette át, őt pedig aztán Munkácsy Kata váltotta a karakterben.

* * *

Gyebnár Csekka, vagyis a volt rúdtáncos Novák Gizi évek óta a csapat tagja. 

* * *

Hűvös kézfogás: R. Kárpáti Péter és Szőke Zoli így üdvözölték este egymást. A barátságtalanság csak a fotósoknak szólt, hiszen mégiscsak a Zoli játszotta Berényi Miki tehet arról, hogy testvére, András elhunyt, s így R. Kárpátinak el kellett hagynia a sorozatot.

* * *

Az elválaszthatatlan páros: Fodor Zsóka és Várkonyi András, vagyis Magdi anyus és Vili bácsi. Zsóka már 2010 óta nem szerepel a szappanoperában. Magdi anyus pénteken visszatért a Mátyás király térre.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek