Celeb

Súlyosan megsérült a MasterChef forgatásán Tilla

K. B. V.

Létrehozva: 2018.09.03.

A forgatás nem állhatott le a műsorvezető ügyetlensége miatt, felvétel közben látta el a stáb, ő pedig rengeteg időt vesztett.

A második selejtezőhét indul el este a TV2 MasterChef VIP versenyében, ahol Tilla is fakanalat ragadott. Ám egy csúnya baki miatt az is kétséges lett, maradhat-e egyáltalán a konyhában. Úgy elvágta ugyanis a kezét egy ügyetlen mozdulattal, hogy a kezéből ömlött a vér. A stábtagok és Tilla percekig azt sem tudták, hogy nem 
ért-e ideget a hideg penge. A helyzetet súlyosbította, hogy mivel a versenyzőknek időre kell főzni, a forgatás nem állhatott le Tilla miatt, és ő sem kaphatta vissza azt az időt, amíg kötözték. Veszített a főzés idejéből, az adásból fog csak kiderülni, hogy így egyáltalán képes volt-e bármilyen ételt feltálalni a zsűrinek. Pedig otthonosan mozog a konyhában.

– Különböző időszakaim vannak, olykor több időt töltök a konyhában, máskor kevesebbet. Szeretek és tudok is főzni annyira, mint bármely normális apuka: a megszokott, klasszikus magyar ételek mennek. Általában a családnak főzök, és eddig még nem volt panasz. A magyar ízek mellett szeretem az olasz konyhát is, de igazából bármilyen ételnek nagyon szívesen nekiállok, ezért is örültem ennek a műsornak. Interneten is szoktam videókat nézni, meg recepteket böngészni – mondta lapunknak a TV2 műsorvezetője, aki azért is vállalta el a versenyzést, hogy közben tanulhasson.

Csak egyvalamit nem tanult meg rendesen: a konyhában igazi mestereknek való eszközök, így rendkívül éles kések vannak. Pedig erre minden versenyzőt jó előre figyelmeztettek. 

– A balesetet valójában ma­gamnak köszönhettem, mert nagyon profi eszközökkel voltunk körülvéve a konyhában, extrán éles késekkel, amire persze a stáb felhívta a figyelmünket. Ha finoman akarok fogalmazni, túl heves és élénk természetű vagyok az ilyenekhez. Egyszerűen nem koncentráltam eléggé, így egyetlen mozdulat elég volt hozzá, hogy elvágjam a kezemet – ma­gyarázta Tilla, aki Csomor Csillával, Hamvai PG-vel, Kertész Ricsivel, Kulcsár Edinával, Nagy Katalinnal, Noszály Sándorral, Pásztor Annával és Rábaközi Andreával versenyez a héten a középdöntôbe jutásért.            

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek