Celeb

Tolvaj fosztogatta az operetteseket Szegeden

P. J.

Létrehozva: 2018.08.11.

A gyanú szerint belsős ember lopta meg a Szegedi Szabadtéri Játékokon dolgozó öltöztetőket, amíg ők a színpadon dolgoztak. Idegen ugyanis nem juthatott be a kulisszák mögé.

Forrás: MTI, Móricz István

Vastag bőr kell ahhoz, hogy valaki belsős dolgozóként rabolja ki a kollégáit, miközben azok dolgoznak. Márpedig ez történt nemrég a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Mialatt az aznap esti musical, az Apáca show ment a rendezvényen, valaki a belépőkártyájával bejutva, kirabolta az átöltöztetőket. Eltűntek telefonok, pénztárcák, de még iratok is. Erről egy ott dolgozó öltöztető számolt be a közösségi oldalán.

– Egy érdekes nap margójára. Most értem haza a rendőrségről, hajnali 2.30-kor ahol szerverhiba miatt nem tudtuk megtenni a feljelentésünket!

Az ok amiért szerettük volna, annyi hogy valaki úgy gondolta, pár öltöztetőt, amíg azok a színpadon gyorsöltöztetnek, megszabadít a mobiljától, tárcájától irataitól, pénzétől, és ami mozdítható volt az öltözőből, a táskákból, szerencsére csak hárman estünk áldozatul, reméljük nem lesz folytatása a Szegedi Szabadtéri Játékok dicsőséges diadalútján, őrzött területen, biztonságos körülmények között – írta az egyik öltöztető a Facebook-oldalára. Az Apáca show egyik sztárja, Csonka András, aki O’Hara atyát személyesíti meg, ledöbbent a történteken.

– Hallottam az esetről, és ez borzalmas. Az öltöztetőknek és a színészeknek külön-külön van egy konténerük, ami öltözőként szolgál a szabadtéren, így a színészek nem károsodtak. Ráadásul azért is furcsa az eset, mert csak beléptetőkártyával lehet bemenni a backstage-be, még rokonokat ismerősöket sem engednek be gratulálni. Valószínűleg egy belsős ember lehetett az elkövető vagy nem tudom. Rémisztő, hogy már dolgozni sem tud nyugodtan az ember. Remélem valahogy kárpótolják majd a munkatársakat. Az öltözőnket pedig ezentúl kulcsra zárjuk! – mondta a Borsnak Csonka Pici.

Nem ez az első eset, hogy az Operett munkatársait meglopják. Néhány éve a pesti teátrum egyik dolgozója fosztogatta a színészek öltözőjét, őt akkor eltávolították a színházból.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek