Celeb

Rendőri köszöntést kapott Balázs Pali

ozs

Létrehozva: 2018.08.04.

Balázs Pali a minap töltötte be az ötödik ikszet. A romantika hazai fejedelme stílusos módon, baráti társaságával a Duna közepén hajókázva ünnepelte a félévszázados évfordulót. Épp a parlament előtt ringatóztak, amikor hirtelen megjelentek mellettük a vízi rendőrök.

- Egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy a rend éber őrei közelednek a hajónk felé a vízen – csapott bele az emlékezetes este felidézésébe az ünnepelt. - Mindenre számítottunk, csak arra nem, ami történt. Igazoltatni érkeztek, ámmiután mindent rendben találtak vendéglátónk hajóján, és kiderült, hogy épp a mögöttem álló 50 évre koccintunk, az Országház előtt egy tiszteletkörrel köszöntöttek fel. Dunai körökben állítólag ez így szokás, ettől függetlenül roppant megható gesztus volt, ami megkoronázta a születésnapomat.

Palit a jeles évfordulón már kora reggeltől rengeteg gratuláció áradattal halmozták el a rajongói, amire saját maga is rátett egy lapáttal.

- Bevallom, számomra nagyon fontosak az évfordulók, hiszen azok jelzik a mérföldköveket az életemben. Így a fél évszázadra eleve ajándékkal készültem a közönségemnek. Az elmúlt napokban írtam egy dalt, majd a stúdióban a legtitkosabb előkészületek közepette felénekeltem, s a nagy nap reggelén publikáltam. Jól eső érzés, hogy az ’Ötvenen túl is van még boldogság’ című szerzeményemet ennyire  lelkesen fogadták a követőim – mesélte meghatódva Pali, aki megsúgta nekünkazt is, hogy ebben a dalban fogalmazta meg ars poeticáját, amely immáron 22 éve sikerrel kíséri a pályafutásán.

- Hálás vagyok minden egyes mosolyért, tapsért és a szűnni nem akaró szeretetért. Egy színpadon álló embert ezek az érzések, ezek az energiák motiválnak. Sokkal több jót kaptam az élettől és ettől a pályától, mint amire anno a szülőfalum kis szobájában, Telekgerendáson számítottam. Boldog embernek tartom magam, aki valóra váltotta az álmait, s akinek a következő 50 évre is megvan már a vágylistája. Bőven lesz tennivalóm – magyarázta kicsattanó boldogsággal Balázs Pali. Innen is Isten éltesse!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek