Celeb

Liptai megmutatta a nagy Őt

Bors

Létrehozva: 2018.08.14.

Egyre gyakoribb, hogy a Szigetre családostul mennek ki a látogatók. Liptai Claudia is a férjével és a kislányával érkezett a vasárnap esti koncertre, ahol először láthattuk őket együtt civilként.

Vasárnapra színültig telt hírességgel a Sziget, a sztárok hajnalig táncoltak. Köztük Liptai Claudia, férje, Pataki Ádám és a lánya, a már 12 éves Panka, aki először járt fesztiválon. A családot, amely nemrégiben tért vissza kéthetes amerikai nyaralásáról, a vasárnapi sztárfellépő, Dua Lipa csalta ki az óbudai bulira.

– Korábban nem nagyon volt példa arra, hogy Claudiáék ilyen fesztelenül együtt mutatkozzanak nyilvános eseményen, örülök, hogy ilyen boldognak láttam őket. Nem demonstrálták, mégis messziről sugárzott róluk, hogy tökéletes az összhang közöttük, és hogy Clau számára Ádám a nagy ő – mondta lapunknak egy szigetelő, aki történetesen Claudia rajongója.

Most bárki láthatta, ahogy a legünnepeltebb tévésztár hétköznapi, nyári ruhában, lapos sarkú cipőben sétálgat szerelmével, akinek így épp csak a válláig ér, és együtt táncol tini lányával az esti koncerten. Ugyanúgy ettek, ittak, szórakoztak, mint bármely szigetelő, így szinte semmiféle feltűnést nem keltett a megjelenésük.

A család szemmel látható harmóniában él, Pataki Ádám és Panka rendkívül jó viszonyban van egymással. Az este folyamán többször láttuk, ahogy a kamaszlány hozzábújik.

Posted by Liptai Claudia on Sunday, August 12, 2018

Claudia egyébként mindent megtett azért, hogy a kedvére tegyen, pedig hetek óta kora reggeli kezdéssel forgatja a Séfek séfe című nagy sikerű műsor folytatását a TV2-n, és Reggelente hatkor ébred, hogy időben odaérjen a forgatásra.

„Sziget. Dua Lipa. Egész nap forgattam, de Panka erre vágyott, és a rendes anyuka fáradhatatlan!” – írta közösségi oldalán Liptai Claudia.

Sssziget. Dua Lipa. Egész nap forgattam de Panka erre vágyott és a rendes anyuka fáradhatatlan! #koszonjukpankasminkjet @fkozian @gesztesipanka #szeretlekadam @ Sziget Festival Official

Posted by Liptai Claudia on Sunday, August 12, 2018
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek