Celeb

Új divatőrület – Ágyban mutogatják magukat a sztárok

uv

Létrehozva: 2018.07.19.

Óriási trend manapság az ágyban szelfi, és a külföldiek mellett hazai sztárjaink is szívesen követik ezt az irányt. De vajon mi történik szelfi előtt, és illik-e ezt megosztani?

Forrás: Instagram

Egyre nagyobb divat a sztárok körében, hogy már nemcsak azt fényképezik és osztják meg a nagyvilággal, mikor és hol vannak, mit csinálnak vagy épp mit esznek, hanem azt is, hogy bújnak össze párjaikkal az ágyban.

Legtöbbször a párnák között pihenve mosolyognak a kamerába, de van, hogy csak két összekulcsolt lábat vagy kezet látunk a fotón. De akad olyan is, amikor a pár egyik tagja a másikat titokban fotózza, ahogy Istenes Bence vagy Berki Krisztián is tette már.

Bence Adélról készített legendás képe, ahol az énekesnő meztelenül, a mobilját nyomkodva látható az ágyban ugyanis cunamiként söpört végig az interneten. Bence semmilyen kivetnivalót nem látott a dologban, sőt volt olyan is, hogy ő maga írta ki: épp szerelmeskedtek.

De Tóth Gabi és új szerelme, Krausz Gábor sztárséf is szívesen enged bepillantást az ágyukba, és posztolnak képet kettejük meghitt pillanatairól. Legutóbb  Görögországban vakációztak, és úgy érezték, muszáj megörökíteniük és megosztaniuk köve­tőikkel az első nyaralós, összebújós reggelüket.

És még számtalan hírességről elmondható ugyanez, Rubint Rella és focista kedvese, de Horváth Tomi és bájos felsége, Andi sem veti meg az ágyas szelfiket. Utóbbiak viszont fontosnak tartják elmondani, nem mindegy egy ilyen kép előzménye. 

– Amíg egy fotó cuki, meghitt, romantikus és a jó ízlés határait nem feszegeti, szerintem meg lehet osztani. Ha viszont szexuális töltetű, az én oldalamon biztosan nincs helye, ugyanis családapa vagyok, a feleségem édesanya, és fontosnak tartjuk, hogy példát mutassunk – vélekedett lapunknak az énekes. – Úgy tartom, ha az ember szerelmeskedik, utána se a telefonját nyomkodja, hanem a kedvesével foglalkozzon. Nálunk csak „alvás előtti” szelfik vannak, és azt remélem, ez mindenkinek egyértelmű – tett hozzá Tomi.

Meddig lehet elmenni? 

Külföldön még nagyobb trend az ágyban szelfi, sőt a rapperek akkor menők igazán, ha nemcsak a videóklipjeikben, az ágyukban is ott van egy dögös testű barátnő. Kanye West is szívesen fotózkodik barátnőjével, Kim Kardashiannel az ágyban vagy épp fotózza a popsikirálynő fedetlen ido­mait lepedőgyűrés után. De ha most a #aftersex a trendi, mi lesz később? Jön a #duringsex, a szex közbeni szelfik? 

A cikkhez kapcsolódó véleményünket itt olvashatja el.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek