Celeb

Liptai Claudia: Gatyában ismertem meg Tillát

K. Sz.

Létrehozva: 2018.07.24.

Leghíresebb rádiós és tévés műsorvezetőink árulták el, hogyan ismerkedtek meg a fiatal, dögös Liptai Claudiával. Bochkor igazi macsóként közeledett, míg Tilla egyszerűen levetkőzött előtte.

Meghökkentő titkokat tudhatnak meg a rajongók Liptai Claudia életéből. Hazánk  legmeghatározóbb műsorvezetője már pályakezdőként is kitűnt a szárnyaikat próbálgató színésznők közül, legyen szó a te­hetségéről, a nőies kisugárzásáról vagy a szexi megjelenéséről. A Nő Comment! című talk-show-ban hazánk legmacsóbb férfiúi között számon tartott Bochkor Gábor is felelevenítette első emlékét az akkor még szinte teljesen ismeretlen Claudiával kapcsolatban, akinek a tehetségén kívül Liptai formás idomai is rögtön szemet szúrtak, barátsággá alakult viszonyuk nem indult zökkenőmentesen.

– Volt egy hangmérnök barátunk, aki előszeretettel használta Hegyi Barbara hangját. Szép fátyolos, rekedtes. Aztán valamiért ő nem volt hajlandó rádióban több ilyen hangot alámondani, és egyszer csak ez a fiatalember megjelent az utóddal, Claudiával. Vörös démon, színművészetire jár…

…Gondoltam, majd jó lesz együtt dolgozni, baromi szexi hangja volt, szexi volt maga a csaj is. Ugyanakkor szakmailag már nagyon komolyan vettem magam, és úgy gondoltam, hogy vérprofi vagyok, ő meg egy amatőr a színművészetiről és majd én jól utasítgatom őt meg csesztetem, tehát legyen egy alá-fölé rendelt szerep. Így volt? – kérdezte a Nő Comment!-ben Gábor, mire Claudia röviden és velősen annyit felelt a Music FM műsorvezetőjének.

– Így. Egy büdös bunkó voltál – hangosan nevettek, majd Bochkor folytatta.

– Baromira megsértettem Clau­diát az egyik adás közben, de tényleg vérig, megint sírás, és Claudia távozott. Ez még a Magyar Rádió épületében volt, arról tudni kell, hogy a stúdióknak ilyen hatalmas, irtózatosan nehéz – mint a szovjet hangá­roknak – vasajtaja volt, és én meg rácsaptam az ajtót… a kezére.

– Másnap találkoztunk. Én, a macsó felettes, gondoltam, készíthetem a bocsánatkérő dumámat, nem esett volna nagyon jól, de nem is kellett, Claudia megjelent kiengesztelendő egy üveg whiskyvel.

Ugyanebben az időszakban egy másik hódolója is akadt a „vörös démonként” számon tartott műsorvezetőnek a szintén rádiós Garami Gábor személyében. A saját bevallása szerint is igazi Don Juan rögtön szemet vetett Claudiára, ám míg a legtöbb hódítása sikeresen zárult, addig itt bizony hiba csúszott a számításba.

– A nagy számok törvénye alapján én randevúra hívtalak, de hát valószínűleg a nagy számok törvénye alapján te elhajtottál engem, és amikor te elhajtottál engem, én azt mondtam: nem baj, majd megyek a következőhöz – mondta a talk-showban, majd folytatta.

– Akkoriban kerültél a Danubius Rádióhoz, mondom, ilyen gyönyörű nő: vörös haj, szeplős, rögtön elkezdtem udvarolni… te meg mondtad: ugye, nem gondolod komolyan?

Nem sokkal később, 2002-ben Claudia megkapta a TV2-n az első Big Brother műsorvezetését Till Attila partnereként.

– Én nagyon jól viselem a női szeszélyt, és azt megfigyeltem, hogy a smink, öltözködés előtt, közben egy kicsit ideges minden nő. De ha jó kapcsolatban vagy valakivel, akkor az azt jelenti, hogy nem kell másképp viselkedni, nem kell megjátszanod, előadnod magad. Claudiával soha nem vagyok zavarban –  mesélte évekkel ezelőtt Tilla Liptairól.

Párosuk szinte már legendásnak mondható, erről árulkodik Tilla egy korábbi nyilatkozata is. A hazai televíziózás történetében, ahogy a barátságuk is, az első találkozásuk igen pikánsra sikeredett.

– Ülök bent az öltözőmben, sminkelnek, bejön az „óriásvizsla”, fölrúgja a cipőimet, volt hátul egy kanapé, felfekszik és azt mondja: milyen napom volt, milyen éjszakám volt? Azt a mindenit! Sminkelek, sminkelek, és egyszer csak azt látom, hogy ott áll valaki egy alsógatyában. A tükörből látom, és te ott levetkőztél – elevenítette fel a nem mindennapi belépőt Claudia, akit próbáltunk utolérni, de jelenleg amerikai nászútján tartózkodik.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177935_auto_resized.jpg
origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27644_resized.jpg?avcount=1714578312
origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171142_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178913_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Hont András páros lábbal szállt bele Nagy Ervinbe, mert a színész nem ment el az ATV-be (VIDEÓ)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175806_auto_resized.jpg
ripost.hu

Rettenetes dolog történt Tóth Gabival, figyelmeztetést adott ki az énekesnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177870_auto_resized.png
hirtv.hu

A Ruszwurm Kft. szerint folyamatosan fizetik az I. kerületi önkormányzatnak a használati díjat + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27645_resized.jpg?avcount=1714578312
origo.hu

Dadog, makog, összevissza beszél a zavarba jött Cseh "Katka" - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172625_auto_resized.jpg
travelo.hu

Ezek Magyarország legszebb, mesebeli főúri kastélyai

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178675_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714578312
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177683_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Összejöttek a hátam mögött” – kitálalt a megcsalt vőlegény Marics Peti és Binhky románcáról

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/9QIBOiJ7AXeHPWbbWGoTIPkft4r2LpRLjqASJnrh7dM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzE1YTVmMDdhMzZkYjQ4ZDQ5OWQ1NWM1ODVmMmE0Yzky.jpg
Fogyás

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/MTqvCw60NL8VKeBvUWercnSbpUg_6yRFvl8xp68sTo4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M0ZjU2OGNjNTA1MzQ0MjdhNWFjMWYyMzU0MGEyZTZj.jpg
Királyi család

Friss hír érkezett Katalinról: így érzi most magát a nagybeteg hercegné