Celeb

Korda György: Engem ne temessen senki!

K. Sz.

2018. július 13. péntek 05:00

<p>A népszerű énekest vérig sértette a rosszindulatú hozzászólás, értetlenül áll a helyzet előtt, mivel úgy érzi: sem ő, sem szeretett Klárikája nem szolgált rá az ilyen típusú megjegyzésekre. </p>

Kevés annyira sikeres párt jegyez a hazai könnyű­zenei élet, mint Korda György és Balázs Klári duóját. Töretlen karrierjüket és viharoktól mentes szerelmüket soha nem árnyékolta be semmi, ám így is több alkalommal érték kellemetlen megjegyzések őket. Az énekesnő elmondása szerint megtanultak azzal a kevés arctalan kommentelővel együtt élni, akik előszeretettel köszörülik rajtuk és más kollégáikon a nyelvüket, azonban akadt egy eset, ami Korda urat rettenetesen megviselte. 

– Az egyik internetes felületen írtak egy cikket 2018 Korda György éve címmel. Erre az egyik kommentelő azt írta alá: 2018 a Korda halálának az éve. Engem senki ne temessen! Életem 80 éve alatt csak ezen az egy hozzászóláson borultam ki. Nagyon rosszindulatú, amit nem értek, hiszen mindig a legnagyobb szeretettel és alázattal álltunk az emberek felé. Mi még szerencsésebbek vagyunk a Klárikámmal, hiszen a közösségi oldalainkon 80 százalékban pozitív megjegyzéseket kapunk, so­kaknál ez pont fordítva van – mesélte Korda György, majd Klárika vette át a szót. 

– Kirobbanó formában van Gyuri, a korábbi kisebb-nagyobb egészségügyi problémái után szinte kicsattan. Hétvégente folyamatosan fellépünk az ország különböző pontjain, van, hogy egy nap többször is. Igyekszem odafigyelni rá, próbálom az egészségesebb ételek felé terelni őt, illetve, hogy többet legyen a levegőn. A színpadi lét is sokat segít abban, hogy formában maradjunk, nem beszélve arról, hogy mióta eladtuk a velencei villánkat, azóta folyamatosan lépcsőznünk kell a háromemeletes otthonunkban. A diétát és néha a koplalást igyekszem tartani, mivel az évek előrehaladtával többet kell dolgoznom az alakomért – tette hozzá a bombasztikus formában lévő Klárika. 

A hírek szerint a 2018-as év valóban a Korda házaspárról fog szólni, ugyanis novemberben az év egyik legjobban várt zenei eseménye fűződik a nevükhöz, ahol kettős jubileumot fognak ünnepelni. 

– Gyurikám 60, én 40 éve vagyok a színpadon, szóval együtt már pont 100 éve – viccelődött Klárika, majd folytatta. Szinte egyedülálló, hogy egy pár négy évtizede ekkora sikerrel szórakoztassa a közönséget, ennek a fontosabb állomásait szeretnénk megmutatni a novemberi nagykoncertünkön. Két különlegesség várható: az egyik, hogy egy komplett szimfonikus zenekarral lépünk fel, másrészt egy könyvet is kiadunk, melyben 30 éves és 50 éves koromból is látható lesz egy-egy, eddig sosem látott bikinis kép rólam – tette hozzá az énekesnő. 

Veszélyesek lépcsők

Nem csak Gyuri bácsi, de Klárika is nemtetszését fejezte ki lapunknak, ugyanis az énekesnő szerint a legtöbb szabadtéri színpad lépcsőire komolyan ráférne a felújítás, mivel a művészek testi épsége foroghat kockán.

– A szabadtéri színpadok lépcsői sokszor életveszélyesek. Alig lehet rajtuk felmenni, nincs korlát, múltkor is kis híján lezuhantam az egyik lépcsőről. Nagyon komoly baj is történhetett volna. Egy igazi énekesnő megadja a módját és nem papucsban megy fel a színpadra, hanem egy csinos, tizenkét centis magas sarkú cipőben, amiben eleve nehezebb mozogni – mesélte. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szinte meztelenül készül a Szigetre Justin Bieber felesége - fotók

mandiner.hu

Mi történik a zaporizzsjai atomerőműnél?

mindmegette.hu

Így lesz habkönnyű, magas és szellős a piskóta: íme a tökéletes recept

mandiner.hu

Mennyire fájna egy Tajvan miatti szankciós háború Kínával?

ripost.hu

Széttárt combok, teljesen meztelenül jógázik a kertben a ringó mellű kebelcsoda

mandiner.hu

Itt a várt orosz GDP-adat: ennyire fáj Oroszországnak a háború és a szankciók

borsonline.hu

Facebookra posztolt a vérrel borított nő: Megöltem a gyerekeimet

mindmegette.hu

Nem hiszed el, hogy eszi Erzsébet királynő a hamburgert

life.hu

Scitec Muscle Beach: Egy fesztivál, amit körbeleng a kitartás és az erő (x)

borsonline.hu

Tragikus balesetet szenvedett az ismert rádiós, le kellett vágni a lábát

borsonline.hu

Régóta várták, nagy dologra készül Lékai-Kiss Ramóna férje

borsonline.hu

Tragikusan fiatalon halt meg a felesége: Őszintén beszélt fájdalmáról a magyar színész

További cikkek

GYÁSZ

Férje talált rá a halott magyar énekesnőre: "Évi mosollyal az arcán halt meg"

Búcsú

Itt a vége, Őriszentpéteren lép fel utoljára az Omega