Celeb

Audrey Hepburn stílusát koppintja Meghan Markle - fotók

Bors

Létrehozva: 2018.07.14.

Amióta a királyi család tagja lett Meghan Markle, még a korábbiaknál is több figyelem irányul rá. A színésznőből lett hercegné öltözködési stílusa - finoman szólva - ellentétes érzéseket vált ki az emberekből. Egyrészt azt mindenki elismeri, hogy Meghan hihetetlenül elegáns, egyszerűen minden ruhadarabja nagyon jól mutat rajta és hétköznapi szemmel nézve tökéletesen eltalált - ugyanakkor gyakorlatilag majdnem minden választásával megszeg valamilyen királyi udvari protokollt. Azaz: hiába stílusos, abban a közegben, ahová bekerült, még nem találja a helyét. (Felmerül a kérdés persze, hogy miért nem kér fel valakit, aki bevezeti az arisztokrácia etikettjébe, vagy legalábbis felügyeli a ruhaválasztásait...)

De térjünk vissza Meghan stílusára - ami sokaknak ismerős lehet! Honnan? Audrey Hepburntől! A hercegné titka ugyanis a következő: a legtöbb esetben csónaknyakú - azaz gyakorlatilag vízszintes nyakkivágású - ruhákat visel, melyeket igen sokan a legendás színésznő stílusával azonosítanak.

Ilyen volt például az a ruha, amit a Királyi Légierő születésnapján viselt. Ha nem lett volna fekete, alighanem tökéletes választás lett volna:

Drops Of Fashion (@dropsoffashion) által megosztott bejegyzés,

De ilyet viselt Meghan írországi látogatása során is, amikor az elnökkel találkozott:

Princess style Inspiration (@meghanmodernstyleprincess) által megosztott bejegyzés,

És hát ne feledjük, az esküvőjére is ilyet választott Meghan:

Meghan Markle (@meghan_markle) által megosztott bejegyzés,

Aligahanem Audrey Hepburn tett a legtöbbet a csónaknyakú darabok népszerűsítéséért - ami egyébként eredetileg a matrózok viselete volt. 

Denise (@thebargainobsession) által megosztott bejegyzés,

@classic1348 által megosztott bejegyzés,

👼🏼 (@lov33lly) által megosztott bejegyzés,

The Daily Life (@perfume__organics) által megosztott bejegyzés,

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek