Celeb

Átszökött a határon Pumped Gabo

G. Sz.

Létrehozva: 2018.07.17.

Forrás: Instagram

Bár Horvátország az Európai Unió tagja, és emiatt a határátkelés sem problémás, személyi igazolvány nélkül így sem lehetne belépni hozzájuk. Kivéve, ha az ember Pumped Gabo.

Gábor a korábbi évekhez képest sokkal konszolidáltabban tölti a nyarat, és bár a Balaton Soundon azért így is bulizott egy nagyot, idén már egy horvátországi nyaralás jelenti számára a nagybetűs szórakozást. A magát ismét izmosra gyúró Gabo azonban egy valamit elfelejtett magával vinni a nagy utazásra: a személyi igazolványát.

– Az egyik kisebb határnál kérték a személyim, de mivel nem volt nálam, így vissza kellett fordulnunk – kezdi a Borsnak Gabo, de a története itt nem ért véget, hiszen egy papír hiánya miatt csak nem teszi tönkre a baráti társasága és szerelme, Luna szabadságát, így kénytelen volt egyet akciózni.

– Ötszáz méterrel a határ előtt a haverok kiraktak a kocsiból, majd nélkülem simán átkeltek, én pedig a susnyásban kommandóztam egy picit, és aztán a határ után nem sokkal, az autópályán visszaszálltam. Az Instára kitett kép már Zágrábnál készült, ott csak kiugrottam pisilni egyet – meséli lapunknak a szökevény, aki reméli, jövő hét közepén, amikor terveik szerint hazatérnek majd Horvátországból, nem lesz problémájuk a magyar földre lépéssel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek