Celeb

Szupertitkos lagzi: Liptai Claudia ötmillióra bünteti az árulókat

Bors

Létrehozva: 2018.06.09.

<p>Ötmillió forintos lakat került minden közreműködő szájára Liptai Claudia és Pataki Ádám lagziján. Ennyit kell ugyanis fizetnie annak, akitől bármilyen információ kiszivárog a mulatságról. </p>

Hónapok óta lázban tartja az országot Liptai Claudia titkos esküvőjének sztorija, nem csoda, hogy az esküvőszervező cég hétpecsétes titokként őrzi szinte az utolsó pillanatig az információt, hogy pontosan hol lesz a buli. Még a meghívottakat is az utolsó pillanatban értesítik a helyszínről, így véletlenül sem szivároghat ki semmi a nagy napról. 

A titkolózásra van egy  nyomós indok: a hírek szerint Liptai egy számára igen előnyös exkluzív szerződést kötött az egyik hetilappal, amely a jövő héten nyolcoldalnyi felületet biztosít a celebektől hemzsegő buli képes bemutatására. Összegről persze senki sem beszél, de annyi bizonyos, hogy bőven kijön belőle az exkluzív esküvői helyszín, a mostanság legfelkapottabb esküvőszervező cég, a biztonsági szolgálat, sőt még a nászéjszakára kapott luxusapartman is. A meghívott vendégeknek azonban muszáj volt a zsebükbe nyúlniuk, az utazást sőt a szállásukat is maguknak kellett fizetniük. A Bors úgy tudja, hogy azokkal, akik dolgoznak a lakodalmon – esküvői fotós, hang- és fénytechnikus –, titoktartási szerződést írattak alá, ötmillió forint értékben. 

A hatalmas titkolózás azonban visszafelé sülhet el, mert csak fokozta a lagzi iránti érdeklődést: Liptai és Pataki bulija a hétvége legfontosabb társadalmi eseményévé nőtte ki magát, amely az egész országot foglalkoztatja. Olyannyira, hogy információnk szerint akadnak szerkesztőségek, ahol komoly „fejpénzt” ígérnek annak, aki használható fotót készít az eseményről. 

A szombat esti buli nem csak az olvasókat, a sajtót is izgalomban tartja már egy ideje, az újságok egymást túllicitálva jelentetnek meg hírmorzsákat, máskor őrületes blődségeket az esküvővel és a lagzival kapcsolatban. Az egyik félresikerült hír például arról szólt, hogy a csütörtöki esküvőn jelen voltak Ádám lányai és Clau­dia nagyobb gyermeke is, ebből azonban egy szó sem igaz, csak a pár és a tanúk álltak az anyakönyvvezető előtt. 

Liptai és Pataki egyébként különös hangsúlyt fektetett a biztonságra, a Bors információi szerint több helyszínt is megnéztek, és a választásuk arra esett, amelyikbe messziről sem lehet belátni, így a lesifotósok nem tudnak értékelhető fotót készíteni a párról és a meghívottakról sem. A helyszínválasztásnál az is szempont volt, hogy Parádsasvárnak még a közelében sem lehet. Itt tartották ugyanis az első esküvőjét Gesztesi Károllyal, amely válással végződött. A lagzit az egyik legfelkapottabb esküvőszervező cég hozza tető alá, amely közösen tervezi meg a párral a dekorációt, menüt, próbaterítést mutat be. A párok tízféle – például amerikai, francia, hercegnői stílusú – rendezvény közül választhatnak, de a friss házasok bármilyen egyéni, extra kívánságát teljesíti cég. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek