Celeb

Rendhagyó nászútra mennek Liptaiék

Bors

2018. június 12. kedd 05:10

Az esküvő után nem utazott nászútra Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám. Az új asszony inkább a gyerekeire koncentrál, és azt szeretné, ha a család a barátokkal együtt egy nagy közös amerikai kalanddal gazdagodna.

A Bors információi szerint hamarosan gépre száll és meg sem áll az amerikai kontinensig Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám. A páros nem kettesben utazik, a saját gyerekeiket, a Clau­dia első házasságából született 12 éves Pankát és a másfél éves Marcellt viszi, de barátok is kísérik őket, szintén virgonc csemetéikkel. Pihenésnek tehát nem feltétlenül lehet nevezni az utat, de ezzel együtt is biztosan fantasztikus kalandban lesz részük. Lapunk úgy tudja, hogy a friss házasok számos kalandparkot és filmgyári stúdiót felkeresnek majd, a tartózkodásukat pedig több mint két hétre tervezik.

Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám csütörtökön Érden mondta ki a boldogító igent, szombaton pedig – mint arról lapunk is beszámolt – egy hatalmas lagzival ün­nepelték, hogy hivatalosan is összekötötték az életüket.

A kíváncsi szemek elől szigorúan elzárt partin feltűnt számos hazai híresség, művészek, színészek, zenészek tették tiszteletüket. Sarlóspusztán, a Club Hotelben, ahol a bulit tartották, többek között ott táncolt Risztov Éva, Ábel Anita, Dobó Kata, Till Attila és még Csonka András is. A páros információink szerint eleve nem tervezett klasszikus nászutat, helyette a gyermekeikkel szeretnék eltölteni azt a rövid időt, amíg szabadságon lehetnek. Claudia a nyár végén már ismét munkába áll, ősszel pedig alig lesz szabad­ideje, hiszen kezdődnek a TV2 friss műsorai, melyekben – úgy tudjuk – biztos munkája van. Pa­taki Ádám is csak pár hétre kérte el magát a cukrászatból, ő egy klasszikus „munkaalkoholista”, nem is bírná az édesapjától örökölt, nagy múltú érdi Pataki cukrászat nélkül hosszabb ideig.

A rövidke szabadságot tehát családi körben töltik, és a pletykák szerint egy új és közös vállalkozásba is belevágnak. Sőt ezen a nyáron egy másik meglehetősen fárasztó projekt is vár rájuk, hiszen az otthonukat is lecserélik. A hírek szerint Liptai Clau­dia bu­dai lakását, amiben jelenleg laknak, hamarosan eladják, és közös családi házba költöznek.

További cikkek

Gyász

Lesújtó hírt jelentett be a színház: elhunyt a 43 éves magyar színész

Ez is érdekelhet

life.hu

Életveszélyes állapotban szállították kórházba a magyar rappert: végre hír érkezett az állapotáról

metropol.hu

23 éves focista halt meg a Ferihegyi úti ütközésben

origo.hu

Légifotók régen, amikor még nem drónokkal fotóztak - galéria

magyarnemzet.hu

Költségvetési csalás gyanújába keveredett Kész Zoltán, Márki-Zay Péter jobbkeze

vaol.hu

Csúsztak az utak, havazott is - Sok a baleset Vas megye útjain

origo.hu

Porszívó és légtisztító egyben

origo.hu

Kiderült, hol a legkelendőbbek a minigarzonok

borsonline.hu

Zokogva nyilatkozott Babicsek Bernát édesanyja: „Mi akartuk eltemetni a fiunkat”

life.hu

Új intézkedés: a szülők nem vihetik óvodába oltatlan gyermekeiket ebben a városban

ripost.hu

Meglepő, mit mond Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

origo.hu

Utolértek egy autót Pécelen, amit a sofőr művelt, olyat csak filmekben látni - videó