Celeb

Oroszlán Szonja mentette meg a vérző operatőrt

A. T.

2018. június 11. hétfő 05:20

Eszméletlenül hevert összetört motorja mellett a neves operatőr, amikor a színésznő rátalált. Gór Nagy örökre hálás lesz Szonjának.

Súlyos motorbalesetet szenvedett hazánk egyik legfoglalkoztatottabb operatőre, rendezője Gulyás Buda, aki a szerencséjén túl kolléganőjének, Oroszlán Szonjának köszönheti az életét. A hatvankilenc éves, nemzetközileg is elismert szakember jelenleg Fóton dolgozik, Dobó Kata rendezésében forgatják a Kölcsönlakás című vígjátékot, amelynek Gulyás a technikai rendezője, és Szonja is szerepel benne. Az operatőr hétfő este, a forgatások végeztével motorjára pattant és budai otthona irányába vette az irányt, ahol felesége, Gór Nagy Mária színésznő már várta. Hiába.

– Nem tudunk sok mindent, csak amit egymástól hallunk. Buda hazaindult, de balesetet szenvedett. Az út kö­zepén feküdt eszméletlenül, véresen, mellette az összetört, többmázsás motorja.  Nem sokkal utána Oroszlán Szonja is hazaindult és rátalált – mesélte egy stábtag.

– Ő hívta a mentőket és értesítette Buda nevelt fiát, mert Marit nem merte hívni. Az eszméletlen férfit a mentők kórházba szállították. Információink szerint agyrázkódást szenvedett, teste tele volt zúzódásokkal és nyílt sérülésekkel, melyeket a sebészek összevarrtak. Kollégái szerint hihetetlenül mázlista, hogy ennyivel „megúszta”.Az eset szereplői közül Gór Nagy Máriát, Buda feleségét sikerült elérnünk, aki ezúttal szűkszavúan nyilatkozott.

– A hír sajnos igaz, de bővebben nem szeretnék erről beszélni. Csak annyit, hogy nem tudok eléggé hálás lenni Szonjának, amiért megmentette Buda életét. Szerintem ő volt Buda őrangyala, a sors keze, hogy emiatt a szerep miatt hazautazott Amerikából – mondta Gór Nagy, miközben elcsuklott a hangja.

Majd hozzátette, Szonját gyerekkora óta ismeri, sőt a színitanodájában korábban tanította is. A stábtagok beszámolói alapján Buda csupán pár napot töltött pihenéssel, és fájdalmai ellenére is munkába állt, mert nem szeretné, ha miatta csúszna a forgatás.     

Fél évszázada a pályán

Gulyás Buda, a híres operatőr nevéhez olyan filmek fűződnek, mint például a Három testőr Afrikában, a Privát kopó vagy a Hamis a baba. Gulyás 1969-ben, 20 évesen lett fényképész, majd kábeles és segédoperatőr a tévében. A főiskola után vezető operatőrként több ismert tévésorozatban dolgozott, majd játékfilmekben és az utóbbi években nemzetközi munkákban. Ezenkívül tanít és fotóz is.

További cikkek

SZERELEM

Csuti: Együtt gyakoroltuk ezt a dalt, csak nem tudtam, hogy rólam szól

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Márki-Zay kocsmában járt, számon kérték rajta az indiai szemműtéteket

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 26.: az Uránusz és a Vénusz fényszöge meglepő fordulatokat hozhat

she.life.hu

5 tipp, hogy örök életedre egyedül maradj

sport.mandiner.hu

Már megint a svédeknek kedvezett a "végső visszaszámlálás"!

vaol.hu

Szarvascsordát gázolt a Szombathelyre tartó vonat Büknél

nemzetisport.hu

Sportrádió: Nemcsak az Eb-t, az elmúlt éveket is vizsgálni kell – Kocsis Máté

origo.hu

Az ország, ahol annyira drága a sertéshús, hogy inkább krokodilt esznek

life.hu

Döbbenet: ez a gyönyörű nő lehet Vilmos herceg szeretője - Fotó

life.hu

Szívszorító felvétel! Utolsó tévés szereplése idején már az életéért küzdött Csollány Szilveszter

life.hu

Megdöbbentő dolog derült ki a Covid-oltásokról: sok esetben ez okozza a mellékhatásokat

origo.hu

Manöken lányok, politikai nyomás és botrányos koncertek is kísérték a Minit