Celeb

Nyári Dia már türelmetlenül várja első gyermekét

Bors

Létrehozva: 2018.06.21.

Harmincöt hetes terhes, egy ideje már nem is forgat, ám egyre jobban hiányzik neki a stáb, a Barátok közt stúdiója. Mivel a kis lakásban hamar előkészítette a bababirodalmat, hajtaná előre az időt, hisz a nagy melegben nehezen viseli a semmittevést. Napról napra türelmetlenebbül várja első gyermekét Nyári Dia – számolt be róla a Story magazin.

– Olykor kitakarítok, de hiába alig nyolc kilót gyarapodtam eddig, nyolc hónapos terhesen már nem úgy mozog az ember, mint korábban. Bevallom már alig-alig megyek ki, a minap is megszédültem a nagy melegben, és nem kockáztathatok – ismerte el a színésznő.

– Egyelőre a párom, Dani és mellettem alszik majd a fiunk, később a háló lesz az ő szobája, mi pedig a nappaliban építünk galériát magunknak – számolt be róla Nyári Dia, aki elárulta, hogy a barátnőjétől sok babaholmit kapott, a kiságyat, a babakocsit és a lepedőket viszont maga szerezte be.

– A 8. hónapban már átálltam anya-üzemmódba – hangsúlyozta a színésznő. A család néhány fontos kérdésben már megállapodott. Dani egy hónapig otthon lesz Diával a szülés után, majd felváltva jönnek a nagymamák.

Mindketten dolgoznak, az egyik Győrből, a másik Egerből érkezik, augusztusra vettek ki két-két hét szabadságot.

– Biztosan jól fog jönni a segítség. Kicsit előre is szaladtunk, mert már a keresztszülőket is felkértük – számolt be az előkészületekről a Barátok közt sztárja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek