Celeb

Köllő Babett a luxusról: A jót könnyű megszokni

Bors

2018. június 21. csütörtök 21:00

Más pénzét költi a luxusfeleség, de nem ész nélkül. Ma már például kétszer is meggondolja, hogy kell-e neki még egy új cipő. Milliós táskát pedig akkor sem venne, ha egyébként megtehetné.

A sokat emlegetett első milliót ugyan nem maga kereste meg, de ma már kétségkívül a milliomosok életét éli Köllő Babett, aki férje révén lett jómódú. A barátnőjével kettesben költözött annak idején Budapestre a szí­nésznő, akinek sokszor hóvégén annyira sem volt pénze, hogy párizsinál és zsömlénél több kerüljön az asztalra. Aztán érkezett az éle­té­be András, mögötte egy többmilliós cégbirodalom és a hétköznapi jólét. A Feleségek luxuskivitelben és a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárja mégis azt mondja, beosztással él. Kaviár helyett például most is inkább nyúl a párizsiért a boltban, és ha elhiszik, ha nem, ma is a saját pénzét költi, nem a férjéét.

– Nem voltunk szegények, átlagos családból származom. Kérhettem volna pénzt a szüleimtől akkor is, amikor Budapestre költöztem, de húszévesen már nem akartam tőlük kérni. Így sok évig tényleg az volt, ha volt pénzünk, mulattunk, ha nem volt, jött a párizsis zsömle. András megjelenése az életemben először furcsa is volt. Különös érzés volt, hogy bárhová mentünk, bármit megvehettem. Furcsa volt számomra az is, hogy a korábbi évek­hez képest nem kellett semmire gyűjtögetni, nem egyszer jutottam el egy évben nyaralni, hanem akár négyszer-ötször is – mesélte Babett.

Könnyen ment

A színésznő nem tagadja, eleinte sokszor esett túlzásba. A ruhatár bővítésével kezdte, míg annyi holmija nem lett, hogy végül el kellett ajándékoznia a sokszor címkés, egyszer sem viselt darabokat.

– Felindulásból vásároltam, de mindig volt egy egészséges határ. Két lábbal állok a földön, Chanel táskát például sosem vennék kétmillió forintért, de még a feléért sem. Minek? Túlzásnak tartom. Mint ahogy ma már azt is, hogy megvegyem a sokadik pár magas sarkú szandált. Egyéb­ként is, ahogy halad az idő, inkább a kényelmesebb darabokat választom. De tény, volt olyan, hogy Andrástól kaptam négy bundát is egyszerre, mert nem tudtam eldönteni, melyik tetszik. Meglepett vele – folytatta a színésznő, aki azt mondja, mindezeknél sokkal többet ér önmagában az a nyugalom, amit a biztos anyagi háttér nyújt.

Saját kasszából fizet

A férjem, András is két lábbal áll a földön, ő sem szórja a pénzt. És ahogy minden férfi, ő is volt, hogy rám szólt, minek vettem meg ezt vagy azt. Nem vagyunk milliárdosok, ha lenne középosztály, annak a felső rétegébe tartoznánk. András ingatlanfejlesztő, van egy budai házunk, két autónk, ezek sem luxuskategóriásak. Dolgozom, ahogy a férjem is. De az tény, hogy kellemesebb most. Jó olyan pozícióban dolgozni és tárgyalni, hogy nem kenyérre kell a kereset. Nem szükséges bármit görcsösen elvállalni – magyarázta Babett, aki azt is elárulta, András ugyan igazi gáláns úriember, bizony a saját pénztárcáját kell kinyitnia, ha a boltba megy.

– Természetes, hogy az életünk fenntartását András fizeti, a rezsit és az utazásokat is ő intézi. De magamnak én vásárolok, kosztpénzt sem kapok tőle. Kártyát hordok magamnál, azzal szeretek vásárolni, a saját keresetemből. A pénztárcámban csak pár tízezer forintot tartok.

A pénz nyugalmat ad

Hogy a pénz tényleg nem boldogít, azt talán Köllő Babett tudhatja a legjobban. Kislányával, Millával ikerterhességnek indult a várandóssága, ám az egyik magzat még a 12. hét előtt felszívódott. Négy évvel ezelőtt Babett ismét teherbe esett, szintén ikrekkel, ám ők sem születhettek meg.

– Természetes, hogy a létező legjobb orvosokat kerestük fel, de ők sem tudtak segíteni az ikreken. A méhlepény összenőtt. Szétválaszthatták volna, ám ekkor 17 százalék esélyem marad mindössze, hogy túlélem a szülést – magyarázta a színésznő, hozzátéve, a vagyon előtti és a mostani életének is megvolt a maga szépsége.

– De jobb a mostani életem, ez tény. Nem a pénz miatt, hanem azért, mert megtaláltam azt, akivel jó együtt élni, aki a családom – mondta Babett. 

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

888.hu

A választási kampány Brüsszelben már elkezdődött

life.hu

"Én csalódtam benned, elkéstél mindennel..."- Megjelent Kulcsár Edina Csutihoz szóló dala

magyarnemzet.hu

Öt nagy fogyatékosügyi szervezet bocsánatkérést vár Márki-Zaytól

feol.hu

Kishíján megölték a 16 éves fiút Sárkeresztúron

origo.hu

Egy nagyon apró laptop is lehet erős

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „A horvát politikusok tanulhatnának a magyar sportberuházásokból”

origo.hu

2010 óta két és félszeresére nőtt a magyar konzervipar eredménye

life.hu

Döbbenetes dolgot állít Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

nemzetisport.hu

Gyász: Az én szememben a gyűrűk ura marad – Kammerer Zoltán

origo.hu

Kékvérű kolosszus a német SUV-ok ellen - Range Rover (2022) bemutató