Celeb

Káromkodva válaszolt a durva támadásra Tóth Andi

kbv

2018. június 27. szerda 09:00

<p>Testével és nem teljesítményével szerez rajongókat magának – vádolta meg Tóth Andit egy nőtársa, aki szerint az énekesnő túl sokszor posztol képeket a dekoltázsáról. A választ nem tette zsebre. </p>

Alaposan kiakasztotta egy követője Tóth Andit. A fiatal énekesnő a múlt héten Barcelonában nyaralt kedvesével, Szabó Ádámmal, és mint mindenki más, a vakációról képeket töltött fel a közösségi oldalaira. Mivel Spanyolországban kánikula volt, és egyébként is az idejük nagy részét a tengerparton töltötték, jó néhány kép akadt, amelyen Andi fürdőruhában vagy lenge nyári viseletben pózol. A csinos énekesnő egyik követője ezektől akadt ki, úgy érezte, nem hagyhatja tovább szó nélkül a mélyen dekoltált ruhákban készült fotókat. Andit más, sértőbb szavakkal ugyan, de örömlánynak nevezte, akit szerinte csak a „csöcsös” képeiért szeretnek a férfiak. A hölgy szerint Andiból akkor sem lesz Amerikában színésznő, ha mindenét kipakolja a közösségi oldalain.

Andinak sem kellett több, a durva stílusú be­szólásra hasonló hangnemben reagált. Ugyan vagány rockerlány, felvágták a nyelvét, ám ezúttal túlment egy határon, ez a válasz még tőle is szokatlan volt: „énekesnő vagyok, te fa****ó!”. Alighanem Andi is érezte, hogy a trágár replika nem válik dicsőségére, azóta már törölte is, az eredeti hozzászólással együtt.

– Nem csináltam semmi rosszat, csak megvédtem a becsületemet, és ráadásul igazat is mondtam. Ugyan játszottam már több sorozatban, de énekesnő vagyok és nem színésznő. Ez az én véleményem, ha ő engem besároz, jogom van magam megvédeni. Szerintem a képeim egyébként sem olyan zavaróak, hogy ezt kelljen kapnom értük – magyarázta lapunknak Andi, hozzátéve: ilyesfajta, kritikus hozzászólásokat általában nőktől kap, a férfiaknak nem akad gondjuk a sokat mutató pólókkal.

– Egyébként, ha bárki sétál az utcán, ugyanilyen ruhákban láthat velem egykorú lányokat, de hozzájuk soha nem megy oda senki megmondani a véleményét, mint ahogy személyesen nekem sem mondanak ilyesmit. A ké­peim nagy része nem a dekoltázsomról szól, de nyáron, mint bárki más, én is szeretem a kivágott felsőket – magyarázta az énekesnő.

További cikkek

Válás

Exkluzív: Megszólalt Csuti, ezt árulta el Kulcsár Edina párjáról

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

A héten szavaznak Ausztriában a kötelező oltásról

astronet.hu

Lezárást és új kezdeteket hoz a Rák telihold a héten

life.hu

Kulcsár Edina elárulta, mi lesz a százmilliós családi házuk sorsa

magyarnemzet.hu

Berlinben még mindig nem heverték ki Dárdai Pál kirúgását

bama.hu

Dudaszótól zenghet a város: tiltakoznak a Tüke Busz sofőrei a vezérigazgatójuk kijelentései miatt

origo.hu

Óriási aszteroida tart a Föld felé - riasztást adott ki a NASA

origo.hu

Mintegy tízezer cég választotta az év végi hajrában a kivát

mandiner.hu

Pénzbüntetésre ítélték Éric Zemmourt „gyűlöletkeltés” miatt

vg.hu

Djokovicot Melbourne-ből kitoloncolták, Párizsba be sem engedik

life.hu

"Rám talált a SZERELEM!"- Ezzel a magyar zenésszel jött össze Kulcsár Edina

origo.hu

Szabó István Hollywood magyar alapítójára emlékezett - videó