Celeb

Jolly fia beszállt a popbizniszbe

ozs

Létrehozva: 2018.06.13.

Forrás: képernyőfotó

Jollyék családjára is igaz a mondás, nem esett messze az alma a fájától. Apja nyom­dokait követve a mulatós sztár 16 éves fia is a show businessben tevékenykedik.

Szilveszter pár hónap alatt már a második video­klipjét is feltette a netre. Jollyban mégis kettős érzés kavarog. Mérhetetlenül büszke fia tehetségére, ugyanakkor nem örül, hogy ilyen fiatalon popsztár akar lenni.

– Sosem tereltem a fiamat ebbe az irányba, magától választotta a zenélést. Nemhiába ilyen tehetséges, apja fia. Viszont vele ellentétben azt egyáltalán nem szeretném, ha már ilyen fiatalon erre tenné fel az életét. Arra próbálom rábeszélni, hogy előbb fejezze be az iskolákat, és szerezzen magának egy normális végzettséget.

– A szórakoztatóiparra előadóként nem lehet építeni. Bármikor vége lehet, bizonytalan az egész. Arról nem beszélve, hogy ki tudja, miként dolgozza majd fel a negatív kritikákat, vagy épp a túláradó sikert. Szeretném ezektől megóvni – aggodalmaskodott Jolly.

Szilveszter egyébként kiköpött apja. A szárnyait bontogató csemetének nem csak a fizimiskája, de még az énekhangja is a megszólalásig hasonlít felmenőjére.

– Sokan mondták már ezt is. De ez a másik olyan dolog, amit szeretnék elkerülni: karrierje során ne kelljen állandóan azzal szembesülnie, hogy hozzám hasonlítgatják. Nem szerencsés az ilyen egy zenészcsaládban – mondta Jolly.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek