Celeb

Gundel Takács Gábor részleteket árult el új műsoráról

Bors

Létrehozva: 2018.06.12.

Önök nézni fogják?

A VIASAT 3 egy új, tudásalapú vetélkedőt mutat be hamarosan, aminek műsorvezetőjéül az ország egyik legkedveltebb műsorvezetőjét, Gundel Takács Gábort kérték fel. A legutoljára TV2-n az Áll az alkuban feltűnő, ám szabadúszóként dolgozó Gundel Takács ma reggel egy videót posztolt hivatalos közösségi oldalára, amiben arról beszél, hogy már el is kezdődött a forgatás, és hamarosan bemutatkozhat majd a vetélkedője.

– Sok mindent még nem mondhatok el erről a játékról, de elkezdődött a forgatás, nagy izgalommal készítjük ezeket. A műteremben már javában dolgozunk azon, hogy fantasztikus vetélkedőt mutathassunk be – mondja a videóban a tévés, aki hozzátette, hogy bár a vetélkedő tudásalapú, azért sok nevetés is lesz majd benne. Elmondása szerint a műsor különlegessége az, hogy alapvetően nem a műsorvezető, hanem sok közismert és még több nem közismert ember fog kérdezni a nézők közül.

A vetélkedővel a VIASAT 3 főleg a fiatal korosztályt célozná meg, és a 24.hu szerinit az eredeti formátum a világ számos országában Who’s Asking címmel volt látható. Gundel Takács ugyan a Facebookra most kitett videójában továbbra sem nevezi meg műsorának címét, de a háttérben egy óriási Kérdező felirat szerepel, ami valószínűleg már a műsor végleges címe.

Elindult a forgatás!

Több mint egy hónapja véget ért az Áll az alku és talán sokan kíváncsiak vagytok, mit csinálok mostanában:

Posted by Gundel Takács Gábor hivatalos oldala on Monday, June 11, 2018
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek