Celeb

Éhező gyerekeken segít Kulka János

K. Sz.

Létrehozva: 2018.06.11.

Kedvenc Dolce & Gabbana-sapkáját ajánlotta fel árverésre a színész, aki két évvel ezelőtti agyvérzése óta még nem tért vissza a színpadra.

Kulka Jánost nem vé­letlenül tartják az egyik legjószívűbb és legalázatosabb színészünknek, aki még saját nehéz helyzetében sem rest egy-egy jó ügy mellett kiállni. A 2016-ban súlyos sztrókon átesett színész a közelmúltban jótékonyko­dásra adta a fejét. János kedvenc, igencsak borsos árú, Dolce & Gabbana-sapkáját ajánlotta fel a hátrányos helyzetű tarnabodi gyerekeknek.

– Ezt nézzétek, milyen szuper felajánlás érkezett a csodás Kulka Jánostól! Kedvenc Dolce &   Gabbana-sapkáját küldte el az árverésre! Június 12-én, a Magnet Közösségi Házban lehet rá licitálni. Ki jön? – adták hírül az esemény Facebook-oldalán.

A program célja, hogy a hajléktalanokat befogadó Tarnabodon 600 adag főtt étel, kenyér és gyümölcs kerülhessen a rászorulók asztalára, ehhez szeretett volna hozzájárul Kulka, kedvenc kiegészítőjével. Igazán nemes jellemre vall Kulka részéről a jótékonykodás, pedig az ország legkarizmatikusabb színésze maga sincs könnyű helyzetben. Bár nagy értékű budai házát nemrég eladta, munkából eredő bevétele nemigen van, korábbi filmjei, tévés soroza­tai jogdíjait kivéve.

Kulka János idén a Katona József színházi tagságát is felmondta, így a havi alapfizetést sem kapja tovább. Májusban a színész barátai gyűjtést szerveztek, hogy an­nak bevételét János a kezeléseire tudja fordítani, hiszen az egész ország egy emberként várja, hogy újra a világot jelentő deszkákra léphessen. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek