Celeb

Demcsák Zsuzsa kiküldte a konyhájából Rozinát

kbv

Létrehozva: 2018.06.04.

Az egykori tévés nem bánt kesztyűs kézzel a főzőműsor házigazdájával: leszalajtotta túróért, és nem hagyta főzni.

Közel egy éve tart Wossala Rozina önálló műsora az RTL Klubon, de egyetlen forgatás sem alakult olyan érdekesen, mint az, amikor a műsorvezető Demcsák Zsuzsához csengetett be egy közös főzésre. Bár Demcsák pontosan tudta, hogy mi a Profi a konyhámban című műsor forgatókönyve, nem engedte a tűzhelyhez Rozinát. 

Már a forgatás elején kijelentette, az bizony az ő konyhája, abban senki más nem fog főzni, csakis ő, sőt még a boltba is lezavarta Rozit. A műsor alapötlete szerint Rozina hírességek konyhájában főz, abból, amit a hűtőjükben talál, majd ugyanazt a menüt kell elkészíteniük a celebeknek is. Demcsák ehelyett kijelentette, nem készülhet el az az étel, amit Rozi kitalált, ő inkább süt egy Rákóczi túróst – ehhez azonban nem volt túró, így Rozi szaladhatott a boltba. Rozi egy idő után le is mondott róla, hogy saját műsorában ő is szerepet kapjon, inkább levonult a sarki közértbe túróért, és hagyta a ház úrnőjét a saját menetrendje szerint dolgozni.

– Ezt nem hiszem el, engem még senki nem küldött le a boltba túróért! – méltatlankodott Rozi a műsorban, akit azért végül könnyen ki lehetett békíteni az elkészült sütivel.

Zsuzsa erős asszony, rendszeresen főz a két gyerekének, természetesnek tartja, hogy a műsor kedvéért sem engedte át senkinek az irányítást a konyhában. 

– Nem vicceltem, tényleg én vagyok a főnök a konyhában! – jelentette ki a forgatás után lapunknak Zsuzsa. – Ez szerintem teljesen természetes, a 11 éves lányomon kívül ott nincs másnak helye. Próbáltam én illeszkedni a menetrendhez, de azért mégiscsak én tudom, hogy mi hol van. Ha valaki annyi időt tölt a konyhában mint én, az ezt pontosan megérti. Naponta kétszer főzök, elsősorban a gyerekek miatt. Mi vacsorára is általában főtt ételt eszünk, és a suliba is azt viszik ebédre, amit én főzök, nem menzásak – mesélte a műsorvezető, hozzátéve: náluk a konyha a lakás központi helyisége: Tamara és Benedek még a házijukat is ott írják.

Zsuzsa egyébként a saját gyerekkorából is azokra az élményekre emlékszik a legélénkebben, amikor a nagymamájával lekvárt vagy befőttet tettek el.

– Egyébként csak a saját konyhámban vagyok ilyen magabiztos, ahol tényleg minden az én kezemre áll – mondta Zsuzsa utalva arra, hogy hamarosan a konkurens csatornán is megmutatja főzőtudását egy versenyben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek