Celeb

Pornóbotrány után megy az ATV-től Hajdú Péter

Bors

Létrehozva: 2018.05.02.

Fellélegeztek a Heti Napló munkatársai, miután kiderült, hogy  a továbbiakban nem kell Hajdú Péterrel dolgozniuk. A tévés másfél év után dicstelenül távozik az ATV-től.

Forrás: Vadnai Szabolcs

A Bors újabb részleteket tudott meg arról, mi vezetett odáig, hogy Hajdú Péternek véglegesen megromlott a kapcsolata kollégáival. Lapunk elsőként adott hírt arról, hogy Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója szakmai és emberi okokra hivatkozva nem hosszabbítja meg Hajdú cégének hamarosan lejáró szerződéseit, de ed­dig csak sejtéseink lehettek arról, mi húzódik meg a háttérben. A Heti Napló stábjától kiszivárgó információk szerint többek között az, hogy gyakran durván, megalázó módon bánt, beszélt kollégáival, ami sokakban lelki problémákat keltett, és nem volt jó hatással a szakmai munkára sem. De ez még csak hagyján, olyasmit is tett, amit munkatársai egyszerűen nem tudtak elfogadni. Így számolt be erről egyikük:

– Mint a legtöbb helyen, ná­lunk is működik egy belső chat oldal, ahol a munkával kapcsolatos szakmai dolgokat beszéljük meg. Nagy előnye, hogy gyors a kommunikáció, mindenki látja miről van szó. Na, erre az oldalra töltött fel egy mocskos dolgot Hajdú Péter – mesélte a Borsnak leplezetlen felháborodással a hangjában az egyik stábtag, aki szerint a női és férfi kollégákat egyöntetűen kiborította az eset.

– A médiában dolgozunk, nem vagyunk vaskalaposak, de gondoljanak csak bele, milyen érzés lehetett meglátni a pornóvideóból kivágott képet, aminek egy nagymamakorú néni a főszereplője. Na és ez az otrombaság nehezen fér össze az ATV szellemiségével, azért ez a csatorna mégiscsak a Hit Gyülekezete érdekeltségébe tartozó cégek tulajdona, rendszeresen a képernyőre kerülnek a va­sárnapi istentiszteletek. Szóval ez a kollégáknál és a csatorna vezetőinél is kiverte a bizto­sítékot – tette hozzá informátorunk.

A teljes képhez hozzátartozik, hogy az  ATV-nél is elismerik: Hajdú sikeres műsorokat készített, a Heti Naplót, a Frizbit is sokan nézik, ám az említett okok miatt mégis nemkívánatos személlyé vált. Sőt vannak olyan dolgok is, amik még nem is kerültek nyilvánosságra. Va­jon mi fog még kiderülni?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek