Celeb

Nem tudni, miért marad el Rózsi kaposvári koncertje

Bors

Létrehozva: 2018.05.11.

A Blikk pénteki számában írt arról, hogy lemondták a mai, kaposvári rendezvényt, amely keretében Demjén Ferenc is színpadra állt volna. Rózsi dühösen nyilatkozott a lapnak, mert szerinte sokan fogják azt hinni, hogy miatta mondták le a koncertet, pedig ez nem így van.

– Dühös vagyok, mert hiába mondom, hogy semmi közöm nem volt a lefújáshoz, sokan gondolják majd azt, hogy biztos miattam hiúsult meg ez a koncert. De leginkább az dühít, ahogy elbánt velem a szervező. A zenésztársaim is felháborodtak, mert előre megterveztük a hét végét. Pénteken mentünk volna Kaposvárra, szombaton pedig Győrszentivánon lesz koncertem – válaszolta megkeresésünkre a Kossuth-díjas zenész.

Demjén szerint vélhetően nem szervezték meg rendesen az eseményt, és kevés jegy fogyott. Pedig szponzor akadt bőven.

– Itt nemcsak az én gázsimról van szó, hanem a zenészeimnek és a produkció többi alkalmazottjának a javadalmazásáról. Nem akarok összeget mondani, annál is inkább, mert arra még mindig nem kaptam egyértelmű választ, hogy fizetnek-e kártérítést. Igazolni tudom, hogy erre a napra lett volna másik meghívásom – vázolta Demjén, de nem cáfolta, milliós tételről van szó.

Reagált a koncertszervező is, aki nem tagadta, hogy nem Demjén miatt marad el a rendezvény, de azt nem árulta el, hogy akkor miért.

– Demjén nem betegedett meg. Nem egészségi, hanem kívülálló okok miatt nem tudjuk a koncertet megtartani, de ennél többet nem kívánok mondani. A jegyek a megvásárlás helyén visszaválthatók – válaszolta megkeresésünkre az érintett koncertszervező.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek