Celeb

Kamarás Iván filmfőszerephez jutatta Kollányi Zsuzsit

Fái

Létrehozva: 2018.05.11.

Forrás: Facebook

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván párosa már eddig is igen sok oldalát megmutatta  A Nagy Duettben. Most vasárnapi daluk igazi robbanás lesz, hiszen a tegnap döntőbe jutott AWS eurovíziós dalát éneklik.

„Ez aztán igazi kemény dió lesz, hiszen metált fogunk énekelni. Rettegek is rendesen - mondta nevetve Kamarás, aki megnézte a tegnapi elődöntőt. „Nagyon szurkoltam a srácoknak, nagyon boldog vagyok, hogy bejutottak. Szavazni rájuk Magyarországról sajnos nem lehetett, de a külföldön élő magyar barátaimat biztattam, hogy szavazzanak helyettem is. 

Múlt héten nem anyák napi dalt kaptunk, de szívünket-lelkünket beletettük, így köszöntve minden édesanyát – a sajátomat is aki a stúdióban szurkolt nekünk-, nagymamát, dédit és persze kismamát”- mondta mosolyogva Kamarás, aki utóbbival természetesen várandós duett partnerére is célzott.

„Igen bőséges A Nagy Duett gyermekáldása, ahogy Nagy Adri szokta mondani, egy rendezvényen jártunk”- mondta nevetve az első gyermekét váró Kollányi Zsuzsi, aki arra  a kérdésre, hogy bírja  a rengeteg munkát, mosolyogva válaszolt. „Kiválóan, nem vagyok fáradt, minden percét élvezem. Én abban hiszek, hogy ami nekem jó, az a babának is. Iván pedig nagyon figyel rám, sőt, volt olyan feladat, amit határozottan megtiltott, hogy megcsináljak”.

Igaz – veszi át a szót Iván. „Zsuzsit letiltottam egy veszélyes borulásról, amit duzzogva vett tudomásul” - mesélte nevetve a színész, aki partnerével már közös kisfilmet is forgatott, itt került sor a bevállalós jelenetre.

„Ez egy minifilmecske, igencsak humorcetrikus, nem sok derül ki benne a komoly oldalunkról. Zsuzsinak vannak színészi ambíciói, eljött az iskolába is, ahol tanítok, úgy gondoltam, dobjuk be őt a mély vízbe. A videót elmesélni nem lehet, látni kell, mi könnyesre röhögtük magunkat a forgatáson” - mesélte Iván, aki elárulta azt is, hogy melyik volt az jelenet, amit nem engedett Zsuzsinak leforgatni.

„A jelenet szerint egy pénzzel teli sporttáskát dobok el, ami Zsuzsit találja telibe, aki székestől hátra esik. Hallani sem akartam róla, hogy ezt Zsuzsi megcsinálja, természetesen kaszkadőr-dublőr helyettesítette.”

„Milyen menő, hogy életem első filmszerepében máris dublőröm van”- vágott közbe Zsuzsi, aki nagyon élvezte a forgatást, de a legemlékezetesebb rész, mégis a kaszkadőrhöz köthető.

„Természetesen ugyanabban a ruhában kellett lennie, mint nekem, ami a cipőre is vonatkozik. Mivel egy különleges, királykék, velúr tűsarkúban voltam, ezt nem sikerült duplikálni, így a konkrétan az én cipőmet viselte a dublőröm, Haintz Olivér. Csakhogy nekem 38-as, Olinak viszont 42-es lába van. Már önmagában a tűsarkú élménye is sokkoló lehetett számára, de a négy számmal kisebb cipő konkrétan könnyeket csalt a szemébe. Láttam rajta, hogy próbál nem tudomást venni a fájdalomról, de a jelenet végén szitkozódva dobta le magáról a cipőmet” - mesélte nevetve Zsuzsi, aki a beismerte, hogy a hétköznapokban ő is inkább lapossarkúban jár.

Arra kérdésre, hogy tervezik-e kisfilm folytatását, Kamarás sejtelmes választ adott. „Sokan kérdezték ugyanezt a közösségi oldalamon is, hiszen a videó ott debütált. Még az sem kizárt, hogy folytatjuk, de most az eheti koncentrálunk, már alig várjuk a vasárnapi adást, nagyon metál lesz. De addig is hajrá AWS, hiszen szombaton Eurovízió döntő! ”

Kamarás Iván

Megfizettem mindenért...Megszivattak, mondjuk ki... Nagy Duett, nagyon-nagyon másképp... Csak erős idegzetűeknek. 😂😂 #vàltságdíj #pénztvagyéletet #fogdapénztésfuss #pofon A Nagy Duett Kollányi Zsuzsi...

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17193411_auto_resized.jpg
origo.hu

Kiderült, hogy mire kíváncsiak az idei magyarérettségiben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27814_resized.jpg?avcount=1715001613
origo.hu

Ezek voltak a magyarérettségi feladatai

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189131_auto_resized.png
metropol.hu

Kitálalt a korábbi űrhajós: sokkoló dolgokat mondott az idegenekről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17193247_auto_resized.jpg
vg.hu

Üzemanyag: kihirdették az új árakat – szerdától megint olcsóbb lesz a benzin és a dízel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188241_auto_resized.jpg
ripost.hu

Fodrozódik az őszibarack levele? Így mentsd meg a termést

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17193301_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Jogsértést követtek el Magyar Péterék

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27815_resized.jpg?avcount=1715001613
origo.hu

Megszólalt Kecskés Enikő a T. Dannyvel való kapcsolatáról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17191430_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Marco Rossi nagy hírt jelentett be; Szalai Ádám ellen fordult Szoboszlai

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27821_resized.jpg?avcount=1715001613
she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1715001613
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189698_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„A szemembe hazudott!” – kipakolt Majkáról a Sztárban Sztár leszek! felfedezettje

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/YKkU07h9xrm3XHWF8M0MFfDaUt5bB-7Ss1CkRSFuD0c/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQ1OTZkZGE4ZjkzZTQwNjg5MTM4OGQwMzVlZGU3OTU1.jpg
megdöbbentő

„Sok mindent megbocsátottam, de van, amit nem lehet” – Kecskés Enikő kitálalt a szakításról T. Dannyvel

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/jlrBW5Fa747g4p6EIbSOm3ySCgIMHD7bzjTgqF4ySGY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2FiOTQ1NTc5N2Y5ZjQ0MzBhZjJmNzlhZDM4MzdhNWZi.jpg
Mérföldkő

Fotókon a csodás pillanat! Szőcs Reni kislányát megkeresztelték