Celeb

Milliókra perelhetik celebtársai a gyalázkodó Berkit

K. Sz.

Létrehozva: 2018.04.21.

<p>Kárpáti Rebekát könnyűvérűnek állítja be, Muri Enikőt mogyoróagyúnak nevezi könyvében Berki Krisztián. Perelhetnek és milliókat kaszálhatnak a sztárok Berkin. </p>

Volt versenytársait gyalázza Berki Krisztián és Ambrus Attila a Rosszfiúk Ázsiában című könyvében. Az Ázsia Express című reality volt szereplője név szerint gyalázza egykori celebtársait. 

„R. Kárpáti Péter és kislánya, Rebeka. Egy bukott sorozatszínész, aki színházban is alig játszik, elhozta a lányát, aki nagyon szép kapcsolatokban szeretne sze­repelni, de közben a Jóban Rosszban huszonhatodik színész­nője és a Forma–1-es hosztesz­csapat tagja. Na, most el lehet képzelni, hogy mi történik ezekkel a lányokkal egy Forma–1-es afterpartyn.” – olvasható a becsületsértő célozgatás.

Lapunk felkereste Rebekát, aki nem sokkal korábban értesült a történtekről. 

– Az egész röhejes. Én ismerem magam, és tiszta a lelkiismeretem, nem szándékozom magyarázni a bizonyítványomat. Szomorú, hogy Berki úgy akar előrejutni, hogy másokon áttapos. Nem hiszem, hogy jogi útra terelném az ügyet, nem adom meg neki ezt az örömöt.

Kulcsár Edina, Cseke Katinka és Megyeri Csilla mellett Fésűs Nelly és Muri Enikő párosát is közel egy oldalon keresztül pocskondiázza.

„Aztán ott volt a Fésűs Nelly– Muri Enikő páros. Személyükben érkezett egy olyan színésznő, akit sosem láttunk színpadon, mindig a vándorcirkusz színészei között tűnt fel. Se nem jó énekes, se nem jó színész. Van egy csávója, aki három per hármas ügynök volt, név nélkül, Vajtó Lajos. Az élet is fáj neki. Muri Enikő az a mogyoróagyú énekesnő Magyarországon, aki az Operettszínház hivatásos énekese volt, és olyan hülye, hogy egy tévéműsor kedvéért kirúgatta magát a színházából, miután egy teljes operettgárdát hagy cserben.”

A Bors megkereste a két színésznőt, akik nem rejtették véka alá a véleményüket. 

– Nem tudtam erről. Ennek az embernek mindig kell valami, hogy fennmaradjon. Ez nem az én szegénységi bizonyítványom, hanem az övék. Kívánom, hogy legyen sikeres a könyve. Nem szeretnék ezen pörögni, sz*rok Berkire. Persze, attól függetlenül, hogy így állok hozzá, nem mondom, hogy nem esik rosszul, de mit kezdjek egy ilyen emberrel? – mondta Muri Enikő a Borsnak. 

– Igen, hallottam róla. Nagyon szánalmasnak tartom, hogy Krisztiánnak erre van szüksége, hogy sikeres legyen a könyve. A Nagy Duett alatt azt gondoltam, jóba lettünk, két nappal ezelőtt még egy közös, ölelkezős képünket is elküldte a Viberen – mesélte Nelly lapunknak. 

A becsületsértő sorokkal ko­moly kockázatot vállalt Berki. A lapunk által megkeresett jogász szerint a sértett hírességek milliós nagyságrendű kártérítést is követelhetnek az alkotóktól. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek