Celeb

Maksa Zoltán hitelcsapda miatt lakik a szüleivel

O. Zs.

2018. április 20. péntek 05:30

Új párja és édesanyja megfér a közös konyhában.

Forrás: Bors

A hazai standuposaink történeteit hallgatva sokan gondolhatják, hogy a humor nagyágyúinak az élete nem nagyon szól másról, csak az állandó vicceskedésről, és még jól meg is fizetik érte őket.

A kabaré műfaj doyenjének számító Maksa Zoltán az egyik élő példája és megmondhatója, hogy egyáltalán nem ennyire mókás a helyzet. Egy humoristának nemcsak előadásról előadásra nehéz vadonatúj poénokat találnia, hanem az életformáját toleráló kitartó hű társat is.

– Nagyon kevés nő tudja elviselni végtelen toleranciával a mi pályánkat, mivel mi fordítva élünk. Hétvégén dolgozunk, hétköznap meg rohangálunk, szerződünk, anyagot adunk le, adminisztratív ügyeket intézzük. Nagyon sok kolléga így van ezzel egyébként – vágott a téma közepébe Maksa Zoltán, aki – ahogy ő fogalmaz – két különböző feleséget fogyasztott el eddig.

– Érdekes módon mindkettőjükkel nyolc évig tartott a kapcsolatom. Az egyik az civil volt, végtelenül tolerált mindent egy ideig, de aztán elfáradt, mert nem nagyon voltam otthon. A másik hölgy szakmabeli volt, ott pedig a gyereknevelés egyeztetésében adódtak problémák – mesélte a humorista.

– A második válásom után ideiglenes kényszermegoldásként a nyugdíjas szüleim hozzám költöztek. Eladták a saját házukat, hogy segítsenek rajtam egy svájci frank alapú hitel törlesztésében. Édesanyám remek szakácsnő, újra elkészítette nekem gyermekkorom kedvenc eledeleit.

Közben lassan egy éve van egy élettársam. Ami bizonyos helyzetekben nem egyszerű, két nő, egy konyha például maga a halál. Szerencsére nálunk azért ez rendben és békében működött, édesanyám és a párom is nagyon toleráns – engedett kis betekintést a családi titkokba Maksa, hozzátéve, hogy ennek ellenére úgy érzi, így teljes az élete.

További cikkek

Válás

Exkluzív: Megszólalt Csuti, ezt árulta el Kulcsár Edina párjáról

Ez is érdekelhet

heol.hu

Leleplezte a kerecsendi párducot a polgármester

888.hu

Elfogadták Dél-Dakotában azt a törvényt, amellyel kitiltják a transznemű nőket a női versenyekről

origo.hu

Pornót akartak forgatni, véres és brutális horror lett a vége - videó

vaol.hu

Rálőttek egy határőrre Szentpéterfánál, a TEK is kivonult a helyszínre - frissítve, fotók

origo.hu

Ezért jó, ha nagyobb valószínűséggel növényi alapú ételeket választunk

vg.hu

Terrortámadás érte Abu-Dzabit

vg.hu

Djokovicot Melbourne-ből kitoloncolták, Párizsba be sem engedik

mandiner.hu

Nyomokban még antiszemitizmust tartalmaz a baloldali összefogás

vg.hu

A gerincvelő gyulladásának egy ritka változatát okozhatja az AstraZeneca oltása

origo.hu

Elfogyott a BMW-s türelme Vácon, egy pillanat alatt ment át közveszélyes ámokfutóba - videó