Celeb

Hajdú Pétert menesztik az ATV-től

Bors

2018. április 11. szerda 05:00

<p>A Heti Napló munkatársai  szakmai és emberi ellentétek miatt nem akarnak együtt dolgozni Hajdú Péterrel, akinek hamarosan lejár a szerződése az ATV-vel, és a csatorna nem akarja meghosszabbítani. </p>

Már köszönő viszonyban sincsenek a Heti Napló riporterei Hajdú Péterrel, akit a műsor egyéves évfordulójára sem hívtak meg – tudta meg a Bors. A helyzet úgy elmérgesedett a producer és munkatársai, na meg a csatorna vezetése között, hogy Hajdúnak meg vannak számlálva a napjai az ATV-ben. Az egyik ok az, hogy Hajdú többször is késve utalt a stábnak, noha a csatorna napra és forintra pontosan kifizeti a Heti Naplót is gyártó Frizbi Műsorgyártó céget. A másik, ennél is nagyobb gond az, hogy szakmai és emberi konfliktusok mérgesítették el a helyzetet.

– Sokszor a benzinköltségen is megy a veszekedés. Gyakorlatilag az egész műsort végigkísérte ez a fajta bizonytalanság, az utóbbi hónapokban azonban az eddiginél is súlyosabbá vált a helyzet, ezért a közelmúltban a csatorna már átvett egy riportert a produkciótól – mondta a Borsnak az egyik munkatárs.

Lapunk azt is megtudta, hogy Sváby András is egyike a bosszús kollégáknak, pedig korábban baráti kapcsolat fűzte Hajdú Péterhez. Nemrégiben még számos közös szelfit is láthattunk a showman közösségi oldalán, ahol látszólag vidáman mosolyognak munka közben. Sváby András azonban még a szerződését sem tudta aláírni Hajdú cégével, nem beszélve a szakmai vitákról, amelyek teljesen megmérgezték a két tévés viszonyát.

Sváby András belső ügyként tekint a problémára, így – megértésünket kérve – nem nyilatkozott a témában, de nem cáfolta, hogy az utóbbi időben nagyon megromlott a kapcsolata Hajdúval. 

A Bors ezek után megkereste az ATV vezérigazgatóját is.

– Szakmai és emberi okokból nem hosszabbítjuk meg Hajdú cégének a szerződéseit, melyek a szezon végén lejárnak. Az erről szóló hivatalos iratot már postáztuk a címére – erősítette meg a Bors információit Németh Szilárd.

Hogyan tovább? 

Hajdú Péter Frizbi című műsora az ATV-ben indult, majd a TV2-nél ért a csúcsra. 2016 februárjában azonban befejezték a show-t, szeptemberben pedig a műsorvezető is eltűnt a képernyőről, új produkciója, a Showtime ugyanis kérészéletű volt. Egy ideig még az ő cége gyártotta az Aktív magazinműsort, de a TV2 hamarosan mindenhonnan menesztette. Ezután ismét régi munkaadójánál, az ATV-nél kötött ki, ahol produkciós cége jelenleg az Esti Frizbi mellett a Heti Naplót, és a #Bochkor című műsort gyártja. Úgy tűnik, már nem sokáig.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Saját anyja segített megerőszakolni a kislányát Budapesten

zaol.hu

Étterembe hajtott egy autós Zalaegerszegen

metropol.hu

Brutális: kocsijával akarta agyonnyomni haragosát a férfi egy magyar faluban

hirtv.hu

Novák Katalin Varsóba látogatott

ripost.hu

Hódi Pamela ismerőse kitálalt: nem tudja a celeb, mitévő legyen

hirtv.hu

Erdő Péter lehet Ferenc pápa utódja

haon.hu

Ennek a brutál szexi focistanőnek nem csak a góljai bombák

travelo.hu

Tudtátok, hogy a pécsi székesegyház alatt húzódik egy titkos alagútrendszer?

borsonline.hu

Mentőhelikoptert riasztottak Várpalotára: Tragikus baleset történt egy nővel

mindmegette.hu

HA ÍGY GRILLEZED A MARHAHÚST ÉS A ZÖLDSÉGEKET, TE LESZEL A KERTI SÜTÖGETÉS MESTERE! (x)

borsonline.hu

Kiderült, ki segíti Kóbor János özvegyét és tinilányát

borsonline.hu

Furcsa tünetet vett észre magán az anya, sokkoló dolgot közölt vele az orvos

További cikkek

Egészség

Megjárta a poklok poklát: Egészségügyi állapotáról vallott Gidófalvy Attila

Barátság

Megfagyott a levegő a stúdióban: Hajdú Péter kamerák előtt olvasta fel, a túlvilágról kapott üzenetet