Celeb

Szabó Ádám: Nem teher, ha felismernek és leszólítanak

Bors

Létrehozva: 2018.03.11.

Ön mennyire követi a horoszkópokat? Mennyire hisz a csillagjegyekben? Szabó Ádámot, A Dal 2018-as döntőjében is sikeresen szereplő yesyes zenekar frontemberét kérdeztük, ő miként viszonyul születési jegyéhez.

Forrás: Fórika Attila

A személyre szóló horoszkópomat még nem készítették el, de érdekelne a téma – mondta Szabó Ádám énekes-harmonikás.

- Ikrek jegyűként kíváncsi típus vagyok. Amikor 5–6 órát gyakoroltam a harmonikán, akkor is megnéztem a neten, hogy azt hogyan játssza más előadó, és eljártam sok mesterkurzusra is. Szívom magamba a tudást. Külföldön a versenyeket gombos harmonikán nyerik, mert azon virtuózabb dolgokat lehet kihozni. Hat év után én is erre álltam át. Két hónap alatt sikerült, bár ahhoz már nyolc-kilenc órás napi gyakorlásra volt szükség. Nagyon szeretem a régi dolgaimat, de tudom, hogy nagy fejlődés ezen a hangszeren már nem lehet, ezért most az énekre koncentrálok. 

- A számítógépes újdonságok nem nagyon vonzanak, inkább csak játszom rajta, főleg focizom. Szellemi játékokban a Honfoglaló köt le. Hangulatember vagyok, de nem teher, ha felismernek és leszólítanak. Szeretek társaságba járni, sztorizós vagyok, de van, amikor a magányra van szükségem. Utálom az unalmas dolgokat. A gyakorlás számomra nem az, de a sorba állást, vagy az SZTK-ban ücsörgést ki nem állhatom. Fontos számomra a szabadság egy kapcsolatban is. Ha mennem kell valahova, ne akarjanak visszatartani. Szeretek utazni, élvezem a turnézást. Szeretek sportolni. Focistának indultam, de a zene jobban ment. Most újra előjött a testmozgás. Járok thai boxra és személyi edzőhöz is. Ikrek jegyűként míg a zenében nagyon jó a memóriám, a szöveg- és nyelvtanulásban ennek pont az ellenkezője igaz.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek