Celeb

Újra foglalt a Mokka csinos műsorvezetőjének szíve

uv

Létrehozva: 2018.02.25.

<p>Válása után három évvel újra párra talált Szabó Dóra. Friss kapcsolatáról a Borsnak nyilatkozott először az egykori szépségkirálynő.</p>

A 2011-es Miss Earth Hungaryként ismerhettük Szabó Dórát, aki később a Jó­ban Rosszban színésznője lett, ma pedig a Mokka műsorvezetői székében ül reggelente. Mindeközben férjhez ment és elvált, amit hosszú  szingliidőszak követett.

– Nehezen szakadok, nehezen heverek ki dolgokat, mert egy elég mély érzésű embernek tartom magam. A válás után három évig egyedül voltam, hosszan tartott a feldolgozás folyamata – mondta a Borsnak Dóra, aki lapunkkal elsőként osztotta meg a hírt: már nem magányos.

– Nem vagyok egyedül. Na­gyon friss, pár hónapos kapcsolatról van szó, úgyhogy még félve mesélek róla, próbálom óvni – tette hozzá hatalmas mosollyal az arcán a csinos tévés. – Futólag, látásból ismertük egymást korábban is, de semmilyen kapcsolatban nem voltunk. Egy merő véletlennek köszönhetjük egymást, egy eseményen sodort minket össze az élet, és úgy tűnik, nem véletlenül – mesélte Dóra, aki úgy érzi, végre a ma­gán­élete és a karrierje is sínen van.

– Imádom a munkám, nagyon úgy érzem, hogy megtaláltam a helyem a Mokka stábjában. Emellett pedig hamarosan egy saját vállalkozást szeretnék beindítani – tette hozzá a szépség, aki saját bizniszéről még nem árult el semmit.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek