Celeb

Tíz kiló plusszal tért vissza Anett

Bors

Létrehozva: 2018.02.20.

Forrás: Tv2

Nem sokan számíthattak rá, de Czippán Anett máris visszatért a képernyőre. A kismama a TV2 Ripost című műsorában kéthetente lesz látható. Az első adás már le is ment, és ebben jól látszik, bár Anett ragyog a boldogságtól, alakja még nem a régi.

– Hát igen, otthon csak BálnAnettnek szoktam magam hívni. Természetes, hogy mint bármelyik nő, én sem vagyok maradéktalanul boldog ettől az állapottól, de tulajdonképpen ez a világ legtermészetesebb dolga. Én azokat a kismamákat furcsállom inkább, akik szülés után pár héttel már a lapos ha­sukat mutogatják – mondta lapunknak a műsorvezető, hozzátéve, Soma születése után tíz kiló plusz maradt rajta.

– Két mérettel hordok most nagyobb ruhákat, mint a várandósság előtt, nadrágom például nincs is, ami feljönne rám. Olivér születése után is körülbelül ennyi maradt rajtam, de őt nem tudtam szoptatni, így hamar elkezdhettem fogyókúrázni. Soma azonban anyatejes baba, amíg ő ezt eszi, nincs fogyókúra! – folytatta Anett, aki a képernyőn így sem érzi rosszul magát. És bár tudja, hogy sokan majd rosszallóan néznek rá, már csak azért is, hogy visszament dolgozni.

– Kéthetente másfél órát töltök a stúdióban, Soma apukája is itt dolgozik, amíg forgatok, tud rá vigyázni. Mivel influenzaszezon van, most nem hozom embe­rek közé, de amint jobb idő lesz, jön velünk. Annak idején Olivért is vittem magammal mindenhová, Somával is ez a terv – magyarázta Anett.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek