Celeb

Megreptették kisfiukat Istenesék

Bors

Létrehozva: 2018.02.10.

Istenes Bencéék az autót ezúttal repülőre cserélték, amit a kisfiuk, Nátán példamutatóan viselt.

Istenes Bence és Csobot Adél már több mint egy éve, hogy hivatalosan is Németországba költözött, de egyes munkáik miatt még mindig sokszor vannak itthon, vagyis rendszeresen ingáznak a két ország között. A Budapest–Köln viszonylatban – ha mindhárman utaznak – általában autóval közlekednek, és Bence, illetve Adél egyedül szokott repülővel utazni.

Néhány nappal ezelőtt azonban a kis család mindhárom tagja a levegőben tért haza. Vagyis Nátán életében először repült, és bár azt hihetnénk, hogy ez hatalmas esemény volt a már majdnem kétéves gyerkőc életében, Bence a Borsnak elárulta, hogy még a megszokottnál is simább volt első közös repülésük.

– Az anyukáink is azt kérdezték, Ná­tán hogy viselte a repülést, nekik is csak azt tudtam mondani, hogy nagyon jól, semmi különös nem történt. Nem is ké­szültünk rá külön, sőt még videót sem készítek a YouTube-oldalamra az utazásból, mert bár a nagy eseményekről mindig csinálok valami videós anyagot, de ezúttal minden a lehető legsimábban ment – mesélte Istenes, aki hamarosan azt is megosztja követőivel, hogyan sikerült nagy találkozása a világ egyik legjobb labdarúgójával, Lionel Messivel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek