Celeb

Meglepetés A Dal döntőjében! Ez az előadás képviseli a magyar színeket az Eurovízión

Bors

Létrehozva: 2018.02.24.

Forrás: Kecskeméti Zoltán

Az elődöntőkhöz képest A Dal döntőjében annyi volt a változás, hogy ezúttal a zsűri és a nézők sem tehették le a voksaikat, amíg az összes induló el nem énekelte dalát. Ezúttal is Frenreisz Károly, Both Miklós, Schell Judit és Mező Misi alkotta a zsűrit, akik természetesen az előadások után értékelték a látottakat, ám pontozni csak a műsor végén tudtak.

A döntő első fellépője a Leander Kills volt, akik a Nem szól harang című nótájukkal igyekeztek elnyerni az ítészek szimpátiáját. Mező Misi elégedett volt az előadással, Frenreisz pedig kiemelte, hogy reméli, az ő tanácsára is tért vissza a zenekar az eredeti hangszerelésre.

A második döntős a yesyes, volt, Szabó Ádám bandája az I Let You Runaway-jel elnyerte Schell Judit elismerését, a színművésznő megemlítette, hogy az előadás nem újult meg, ám az ezüstös haj újdonságot jelent. Both Miklós azt emelte ki, hogy Szabó Ádám távolságtartása jót tett az előadásnak.

Süle Zsolt Zöld a május című dala után Both Miklós egy példával élve kijelentette, hogy az előadott mű olyan, mint az almamag, amely azonnal nehezebben fogyasztható, mint egy bonbon, de hosszú távon almafaként egy életen át gyümölcsözik. Mező Misi szerint néhány év múlva az értelmező szótárban a sírva vigad a magyar mondás mellé csak annyi lesz magyarázatként írva: Süle Zsolt muzsikája.

A Meggyfa című dallal lépett fel Horváth Tamás, akit Frenreisz Károly nagyon megdicsért, hozzátéve, hogy nagy rajongója lett, ám Schell Judittal valami pluszt hiányoltak a dal előadásából.

Heincz Gábor Biga Good Vibez című dala után Both Miklós komoly szakembernek nevezte az előadót, kiemelve a gitártudását, míg Frenreisz az újabb fejlődést emelte ki, és a vokált.

Dánielfy Gergely melankolikus dala, az Azt mondtad után Schell Judit nagyon gratulált, a színésznő hozzátette, hogy az előadás elér ahhoz, akinek szól. Mező Misi szerint az előadás után csak kapkodni tud a levegő után.

Hetedikként az AWS zenekar lépett fel, és Viszlát nyár című heavy metal dalukkal új színt vittek a finálé hangulatába, tűzbe hozták a közönséget, de a zsűrit is. Schell Judit akár még a lakásában is el tudná képzelni a zenekart, és így megszületett a szobametal kifejezés is. Both Miklós szerint szuper volt.

Utolsóként hallhatta a közönség a Budapest Girl című nótát, amelyet ezúttal gitár nélkül adott elő Király Viktor. Mező Misi meg is említette, hogy gitár nélkül is jól működött a dal, ehhez csatlakozott Schell Judit, aki örült, hogy Király Viktor felállt a székről, és megmutatta, hogy jól táncol.

A nyolc dal előadása után a zsűri pontozott. Dánielfy Gergely, Király Viktor, a yesyes és az AWS kapott elég szavazatot ahhoz, hogy bejusson a döntősök közül a legjobb négy közé, ahol már csak a közönség döntött arról, hogy melyik dal képviselje Magyarországot az idén Portugáliában megrendezésre kerülő Eurovíziós Dalfesztiválon.

Mező Misi és zenekara, a Magna Cum Laude Ferenczi Györggyel állt színpadra, míg a másik sztárprodukció a tavalyi Eurovízis Dalfesztiválon nyolcadik helyet szerző Pápai Joci volt az Origóval.

Az AWS kapta a legtöbb szavazatot a nézőktől, így az ő daluk, a Viszlát nyár képviselheti Magyarországot a 63. Eurovíziós Dalfesztiválon, amelynek idén Lisszabon ad otthont, a döntőre május 12-én kerül sor!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173335_auto_resized.jpg
origo.hu

Bugyiban is fotózták A sógun gyönyörű színésznőjét - itt vannak a legjobb privát képei

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27588_resized.jpg?avcount=1714445409
origo.hu

Egyre drámaibb világháborús helyzet: hadüzenetet küldött egy európai uniós NATO-ország az oroszoknak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173853_auto_resized.jpg
vg.hu

Betelt a pohár Varga Mihálynál: pénzt kért az EU-tól, de nem adtak – a déli határra vinné az uniós biztost

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17170167_auto_resized.jpg
ripost.hu

„Megjelent az életemben” - Nem engedik el egymás kezét, ez a férfi áll Hunyadi Donatella mellett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174005_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Kitálalt a Liverpool legendája: karakteres vélemény a Szalah-Klopp afférról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27589_resized.jpg?avcount=1714445409
origo.hu

Újabb drámai részletek a bőnyi késelésről: még az ajtó is véres volt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158824_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173737_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Harry herceg visszatér Angliába, hatalmas lépest tesz Katalinék felé

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714445409
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173839_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiesett az apró felsőből a TV2 sztárjának hatalmas keble - Fotó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/LqwcpFUScuwgn1arb8bd4-j5v-VG1CCu7MyIuIi2nAQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzJhZDI1Mjc5ZjgzMTQ2NTA4NDg4MzMxNDFiZjU3Y2Y5.webp
Költözés

Miért titkolózik Gáspár Győző? Sejtelmes utalást tett rá, hova költöztek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/nu78MtZk1MGSCM9DdX8Kcp3f-hdcys0Hn1LZPqErMxw/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NhMWViN2Y2YTIxYTQxZDdhNjNmZDRiOTk5Yjc3NDdm.webp
Kiakadás

Együtt buliztak a Házasság első látásra sztárjai – súlyos dolgot fedeztek fel a rajongók a fotókon