Celeb

Kulcsár Edina babát vár

Bors

Létrehozva: 2018.02.16.

<p>A műsorvezető és egykori szépségkirálynő a harmadik hónapban jár, alakján már észrevehető a változás. Kulcsár Edina mégsem meri világgá kiáltani boldogságát.</p>

Forrás: Bánkúti Sándor

Volt a világ második legszebb nője, menyasszony, majd szingli, pár éve pedig Csuti oldalán végre rátalált a boldogság Kulcsár Edinára. A műsorvezető nem csak a televízióban szerepel, modellmunkái sem maradtak el, és anyagilag is biztos lábakon áll, nemrég közös otthont vásároltak szerelmével.

Együtt szerepeltek a TV2 Ázsia Expresszében, ahol vállt vállnak vetve küzdöttek meg a cudar körülményekkel, éhezéssel, forrósággal vagy a hideggel. Csuti ak­kor is Edina mellett volt, amikor kiderült, csomók vannak a mellében, a szerelmesek sok akadályt küzdöttek le együtt, egymásért. Igazán jó páros, amely együtt maradt jóban, rosszban.

Edina élete látszólag tö­kéletes, csak egy valami hiányozhatott belőle eddig, egy baba. Ám a Bors megtudta, Edina boldogsága immár ezen a téren is teljes lehet, ugyanis babát vár!

A modell 27 éves, ke­resve sem lehetne ennél jobb kort találni a gyermekvállalásra. Információink szerint Edina a harmadik hónapban jár, amikor a babona miatt a kismamák még nem szívesen beszélnek a pocakjukban növekvő kis életről.

Pedig a jelek egyértelműek, Edina alakján már látszanak a babavárás jelei. Természetesen hívtuk a műsorvezetőt, hogy gratuláljunk a babához, ám Edina meglepő választ adott.

– PCOS betegségem van, ez egy hormonális zavar, ettől kerekedtem ki, nem vagyok terhes – szabadkozott Edina, aki valamiért korainak tarjta előállni azzal, amit a környezetében már mindenki tud.

Sarka Kata: Gratulálok

A hír eljutott Sarka Katához is, aki Kulcsár Edinával felváltva vezeti a Fem3 Cafén futó Élet-forma magazint.

– Több helyről is hallottam, hogy Edina babát vár, ami örömmel tölt el. Ezúton is gratulálok a gyermekáldáshoz, és sok boldogságot kívánok neki – nyilatkozta a Borsnak Sarka Kata.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek