Celeb

Hibáit is szereti magán Mádai Vivien – fotók

Nagy Daniella

2018. február 15. csütörtök 10:00

Nem tartja magát tökéletesnek, mégis nők ezrei tekintenek rá példaképként – Múzsa kategóriában jelölte Mádai Vivient a Playboy.

A legendás férfimagazin szerint a Múzsák nem feltétlenül meztelen Aphroditék, hanem olyan nők, akik munkájukkal és személyiségükkel kiérdemlik az emberek elismerését. Mádai Vivien ezért úgy érzi, hogy már pusztán a jelölés is megtisztelő.

– Amikor kismama lettem, elindítottam egy blogot, ahol a segítségnyújtás a cél a mai napig. Azt gondolom, hogy ez lehet a jelölésem oka – mondta a Borsnak a TV2 műsorvezetője.

– Felvállaltam és felvállalok olyan dolgokat, amiről kevés ember szeret vagy mer beszélni. Mára maximálisan elfogadtam és megszerettem önmagam minden apró kis hibámmal együtt. Már nem akarok a tökéletességre törekedni, és már nem akarok mindig mindenkinek megfelelni. Hiszek abban, hogyha az ember belül harmóniában van, akkor a külsőségek nem okoznak neki problémát.

Vivinek bár helyén van önbizalma, külsejét mégsem teszi teljes mértékben közszemlére.

– Nem vagyok magamutogató típus, sőt, zavarba is tudok jönni egy-egy fotózáson. Vannak esetek, amikor többet mutatok magamból, de olyankor is inkább a sejtelmesség az, amit én képviselek – jelentette ki Vivien, aki műsorvezetőként felelősségteljes pozíciót tölt be a médiában.

– Nem korlátoznak a munkaadóim, hiszen ők tudják, hogy mindig az ízlésesség határain belül maradok. Ennek köszönhetően a szabadságomat meg tudom őrizni a közösségi oldalamon is. Ez fontos nekem, mert a komoly oldalam mellett a lelkem egy szelete rocksztárnak érzi magát, miközben van bennem egy adag művészhajlam is, és az ilyesmit nem lehet az emberből kiölni. A Mokka műsorvezetése nyilván egy komoly, összeszedett embert igényel, de a lazaság ugyanúgy én vagyok. Egy 28 éves érett, kiforrott nő vagyok, és nem mellesleg édesanya, ami egy felelősségteljes pozíció. Nem lehet elmismásolni az életemet – jelentette ki lapunknak Mádai Vivien. 

Nagy nevek közt indul a díjért

Mádai Vivien erős mezőnyben indul a Playboy Man of the Year “Múzsa” díjáért, és úgy gondolja, hogy a díj bármelyiküknél jó helyen lehet. Olyan nőkkel versenyez, mint Borbély Alexandra, Balsai Móni, Pásztor Anna és Kiss Virág. És hogy Vivi múzsaként mire ösztönzi saját magát? – Sokkal összeszedettebnek kellene lennem az életemben, de a legtöbb dologban nem változtatnék. Egy csomó mindenben kell még fejlődnöm, de bízom benne, hogy az élet hoz olyan lehetőségeket, amiken keresztül ez megtörténhet – mondta Vivien.

További cikkek

Karrier

Ennél még Varga Irén is jobb – Ezt gondolják az emberek Kulcsár Edina daláról

Vallomás

Michael Jackson kegyetlen volt: disznónak nevezte a húgát

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meghozta az autós futár a rendelést, meglátta a lépcsőt, a következő jelenet eszméletlen volt

mindmegette.hu

Elképesztő fogyássztori: 65 kilót fogyott a 20 éves Lili, elárulja, hogyan

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

szon.hu

"Nagyon szeretem a tested!" - Teljesen szőrtelen és Lil G simogatja ezen a felvételen!

origo.hu

Elpusztult Ozzie, a világ legidősebb hím gorillája

mindmegette.hu

13 isteni és villámgyors fánk, amit meg kell sütnöd farsangkor

origo.hu

Rengeteg autóst érint ez a január végi határidő, sokan elfelejthették

origo.hu

Drónnal figyelték a forgalmat az egri rendőrök, alig hitték el, amit egy körforgalomnál láttak - videó

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a német klasszis végleg elköszönt a válogatottól

life.hu

Ez a tünet biztosabb jele az omikronnak, mint a pozitív teszt

origo.hu

Különleges kivilágítást kapott a Sydney Operaház - képek