Celeb

Férjes asszony Berki új barátnője

uv

2018. február 23. péntek 04:30

<p>Renátának 2016-ban volt az esküvője. Decemberben még babát terveztek. Ez egy nagy szerelem lehet, ha Mazsi a házasságát is felrúgta Berkiért.</p>

Forrás: Végh István

Míg Hódi Pamelát soha nem vette feleségül Berki Krisztián, talán a sors fintora, hogy ő maga egy olyan nőbe szeretett bele, aki ujján karikagyűrű csillogott. A ki­gyúrt macsó a héten mutatta be a nyilvánosságnak új barátnőjét, Katona Renáta Mazsit, akiről azt mesélte a TV2 Mokka című műsorában, hogy a lány kezdett ki vele.  Ez azért is furcsa, mert a Bors megtudta, hogy a 25 éves lány a mai napig házas asszony.

Mazsi egy közeli, névtelenségét kérő ismerőse azt mesélte lapunknak, hogy a 2011-ben Magyarország Szépe versenyen is induló lány egy pesti, jól menő vállalkozó, T. Attila felesége, immáron másfél éve. Mi több, a fiatal házasok ba­ba­tervezésben voltak, amikor Berki a képbe került.

– Egészen megdöbbentő számomra ez az egész, Reniék ugyanis babát terveztek még pár hete  – kezdte a bennfentes a megdöbbentő történetet, aki azt is tudja, hogy mikor és hol melegedett össze a pár.

– Rubint Réka óráin találkozgatott Reni és Berki, és a helyiek azt rebesgetik, hogy a híres házaspár elhívta magával síelni, ahová meglepetésként Berki is csatlakozott, a továbbiakat pedig már jól tudjuk  – mondta egy másik informátor a Borsnak, aki szerint a volt férj sem érti pontosan, hogy mi miért történt.

A szerelmi háromszög ugyanis végérvényesen tönkretette a fiatal pár házasságát, akiknél hamarosan osztozkodásra is sor kerül, és „cukrász Mazsi” igen rosszul jöhet ki a dologból. Ugyanis a barna szépség a jól menő cukrászatát szerető férjétől kapta ajándékba, amihez több mint valószínű, innentől a megcsalt fél is ragaszkodni fog.

– Attila tenyerén hordta Renit, igazi nagy szerelem volt az övék. Nem ilyen lánynak ismertük meg Mazsit, aki csapot-papot otthagy  – vélekednek az ismerősök.

A Bors felhívta Renátát is, hogy régi és új kapcsolatáról kérdezze. A végtelenül kedves lány először őszintén mesélt. Ám kis idő múlva az újságírót Berki Krisztián hívta vissza, és azt mondta, hogy visszavonja barátnője nyilatkozatát.

Utolértük Renáta férjét, T. Attilát is, aki nem kívánt bővebben nyilatkozni az ügyről, de kollégánknak annyit azért elárult, hálás a sorsnak és Berki Krisztiánnak, hogy felnyitotta a szemét.

További cikkek

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Vallomás

Házasságáról vallott Tápai Szabina: Más lett a fontossági sorrend

Ez is érdekelhet

origo.hu

Becsüljük meg, mert ilyen vad kisautó aligha lesz többet

borsonline.hu

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

life.hu

Megszületett az egykori megasztáros énekesnő kisbabája: fotót is tett közzé a csöppségről

hirtv.hu

Nincs pénz tömegközlekedésre, de luxusbusz szállítja Miskolc polgármesterét

vaol.hu

A jegyváltástól a pontatlanságig – Sok kritika éri az új szombathelyi szolgáltatót

origo.hu

Megtalálták az okát, hogy miért nem nőnek az égig a fák

nemzetisport.hu

Vb 2022: Szalah vagy Mané biztosan kihagyja az idei világbajnokságot

origo.hu

Budapesten megnyílt a világ egyik legjobban várt új épülete, a Magyar Zene Háza

mandiner.hu

Spanyol és holland vadászgépek veszik át Bulgária légtere egy részének ellenőrzését

borsonline.hu

Kapszulás kávékat vizsgáltak, szörnyű dolog derült ki róluk

nemzetisport.hu

Kézi Eb: „Hogy mennyi védésem volt!?” – a holland nyerőembernek el kellett kéredzkednie a munkából

origo.hu

Vidám fazon és 5 literes fogyasztás: teszten a magyarok egyik új kedvence