Celeb

Fél év alatt húsz kilót hízott Lajsz András

HG

Létrehozva: 2018.02.21.

<p>A Guinness-rekorder mixerre jól ráijesztett orvosa, aki azt mondta neki, ha rövid időn belül nem fogy le, akár meg is halhat.</p>

Forrás: Bánkúti Sándor

András az utóbbi másfél, két évben ötször volt kórházban. Négyszer kapott szív­infarktust, a harmadik esetben leállt a szíve is. Az ötödik alkalommal pedig agyvérzés gyanúja miatt kellett megoperálni.

– Közel volt a vég, de ennek ellenére sem vigyáztam magamra. Pedig harmadszorra úgymond meg is haltam.. – mondta a Borsnak Lajsz András, aki belátja a felelősségét, arról azonban fogalma sincs, hogy szaladt fel rá alig több mint fél év alatt 20 kiló.

–  Pedig szerintem nem eszem sokat, valószínűleg a koromnak is köze lehet hozzá – véli Lajsz akinél azért fontos té­nyező a foglalko­zá­si ártalom is. A Pozsonyi úti éttermében ugyanis képtelen ellenállni a finomságoknak. Mivel orvosa na­gyon megijesztette, most komoly fogyókúrába kezdett. 

– Folyton itt vagyok az étteremben, képtelenség ellenállni a frissen főtt ételeknek. De most megfogadtam, ennek vége. Mától csirkemellet és salátát eszem. Ez agyban dől el, és én most döntöttem. András azt mondja, a négy infarktushoz magánéleti válsága vezetett. Válása nagyon megviselte, akkor került újra életveszélybe.

– Hihetetlen, de mind a négy infarktusom ezután történt. Ha ez még nem elég, ötödszörre is életveszélybe kerültem. Nyaki érszűkületet diag­nosztizáltak nálam, és azonnal meg kellett operálni. Felvágták a nyakamat, de ezt is túléltem. Az orvosom ekkor már azt kérdezte tőlem, hogy hány életem van? Más már rég meghalt volna – mondta a Borsnak Lajsz András.

204 koktélt kevert

Magyarország talán leggyorsabb kezű koktélzsonglőre 2004. június 26-án a Bánki-tónál állított fel Guinness rekordot. Lajsz 45 perc és 58 másodperc alatt 204-féle long drinket készített el, megdöntve ezzel egy máltai kollégája nyolcvankoktélos rekordját.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek