Celeb

Ékezetek nélkül kért bocsánatot Tolvai Reni

U. V.

Létrehozva: 2018.02.07.

<p>Frenreisz Károly kiállt Schell Judit mellett.</p>

Forrás: Kaszner Nikolett

Nagy felháborodást keltett Tolvai Renáta káromkodós reakciója, amit A Dal című műsor egyik zsűritagjának, Schell Juditnak címzett. Az énekesnő ezért dönthetett úgy, hogy nyilvánosan kér elnézést. Ám a bocsánatkérés is felemásra sikerült.

A Megasztár egykori győztese helytelen magyarsággal egy ékezetek nélküli Facebook-posztban közölte, hogy csak viccnek szánta a szitkozódást és a videót is, amelyben köhögőrohamot kapott az őt bíráló színésznő. Reni azzal védekezett, hogy nagyon fájt neki, hogy nem tetszett a zsűrinek az előadása, de elnézést kér, ha bárkit bármivel megbántott.

A dalverseny zsűrilegendája, Frenreisz Károly is sajnálja, hogy ideáig fajult egy őszinte kritika. 

– Én fenntartom a jogot, hogy a zsűritagnak igenis el kell mondania a véleményét, és verseny lévén azt az előadónak el kell fogadnia. Meg kell védjem Juditot, mert amit mondott, az valós. Tényleg nem találtuk meg a magyar vonalat sem a dalban, sem a dal tartalmában, sem az előadásmódban, sem az öltözékben, sem a látványban, semmiben. Ettől függetlenül Renit nagyon jó énekesnek tartom, fergetegesen rappelt – mondta a Borsnak a történtekről a rocker, aki szerint aki színpadra lép, annak vállalnia kell a következményeket.

Mint ismert, szombat este A Dalban Schell Judit a Crack My Code című dalt nem tartotta alkalmasnak arra, hogy Magyarországot képviselje a nemzetközi eurovíziós dalversenyen, rá­adásul Reni mozgását sem ítélte színpadképesnek. A nagyváradi énekesnő sértődötten vágott vissza közösségi oldalán, kigúnyolva azt, hogy Schellre köhögőroham tört a mű­sor közben, és posztja alatt angolul egy szaftos  „ba*d meg”-et is elhelyezett. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek