Celeb

Berki másodszor kerül szembe Renáta férjével

uv

2018. február 27. kedd 04:10

<p>Nagyot fordult a világ Berki Krisz­tiánnal, aki pár hét után összebútorozott férjezett szerelmével, Katona Renátával. A tévés úgy tűnik, T. Attila nőire bukik, ugyanis a Bors megtudta, hogy az elhagyott férj korábban Köböl Anita párja volt, akinek szintén udvarolt Berki.</p>

Egyre cifrább Berki Krisztián és új párja, a Mazsi becenéven ismert cukrászlány szerelmi története. Ahogy azt a Bors korábban megírta, a fél éve szinglivé vált tévés már 2011-ben, egy szépségversenyen kinézte magának Katona Renátát, de a szépség ekkor még nemet tudott mondani a macsó közeledésére, és az élet külön utakra sodorta őket. Olyannyira külön utakra, hogy Reni nem sokkal később megismerte T. Attilát, és hosszú, boldog, együtt töltött évek után, 2016 szeptemberében hozzáment a sikeres vállalkozóhoz. Mindeközben Berki Krisztián sem unatkozott, aki egy tucat szépségnek udvarolt, köztük a TV2 műsorvezetőjének, Köböl Anitának, de románcról csak kevesen tudnak. 

– Krisztiánnal ezer éve ismerjük egymást, dolgoztunk is együtt. Nyolc éve barátok vagyunk. Mindig udvarias és tiszteletteljes volt velem, mást nem tudok erről mondani – mondta a Borsnak Anita, akinek válaszából azért kihallani, hogy egy időben azért több is lehetett ez a barátságnál. És a sors fintora, hogy Anita korábban nem más, mint T. Attila szerelme volt.

– Igen, valóban egy párt alkottunk Attilával, sok-sok évvel ezelőtt – ismerte el a Borsnak Anita, akinek a fél éves románc után sétált be az életébe Berki Krisztián. Igaz, addigra Anita és a sármos üzletember már pontot tettek a kapcsolatukra, nem úgy, mint Mazsi esetében, akit egész egyszerűen elszeretett Berki. 

Másfél éves házasság, babaprojekt ide-vagy oda, a világon semmi sem tartotta vissza a műsorvezetőt, hogy megszerezze magának szíve hölgyét, Renátát. A Bors, egy a cukrászlány baráti köréből tartozó informátortól értesült arról, hogy bár már hetekkel korábban is kokettálhatott az újdonsült pár, akik végül, egy február első napjaiban történt síelésen jöttek össze. 

– Ausztriából Reni már haza sem ment a férjéhez, egyből Berkihez költözött, és azóta is ott lakik. Úgy tudom, az autót is visszaadta a férjének, és Berki luxusjárgányával költözteti az évek során igencsak méretesre nőtt ruhatárát – mondta a névtelenségét kérő informátorunk.

De a szemfülesebbek már napokkal ezelőtt észrevehették az összebútorozás jeleit, ugyanis a TV2-n futó Ripost című műsorban Köböl Anitáék Berkihez látogattak, ahol a falon, egy keretezett képben ott virított a Mazsival közös, síelős képük, amit a tévés közösségi oldalán is megosztott.

További cikkek

Vallomás

Házasságáról vallott Tápai Szabina: Más lett a fontossági sorrend

Dráma

Kulcsár Edina megrázó vallomása: Bele voltam kényszerítve!

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Afrika-kupa: „Hatalmas élmény volt” – Samy Mmaee már a nyolcaddöntőre készül

metropol.hu

Lehull a lepel, erőszakos is tud lenni II. Erzsébet királynő

she.life.hu

Felnőttként más üzeneteik is lehetnek a meséknek?

magyarnemzet.hu

Zsíros megbízást kapott Lamperth Mónika a bajai városvezetéstől

vaol.hu

A jegyváltástól a pontatlanságig – Sok kritika éri az új szombathelyi szolgáltatót

origo.hu

21 nap alatt is leszokhat a dohányzásról

nemzetisport.hu

Videó: sarokkal, keresztlécről – parádés gólt lőtt a Norwich játékosa

vg.hu

Hiába kifogásolta Putyin a nyugat önti a fegyvereket Ukrajnára

mandiner.hu

Kaszab Zoltán (Vasárnap): Saját bukására játszik a baloldal?

mandiner.hu

Így hangzik a „piros volt a paradicsom” a Magyar Zene Házában (videó)

origo.hu

A magyar kultúra napján mutatják be a Látjátok feleim című filmet