Celeb

Várkonyi Andrea pszichológushoz küldené Bochkort

DA

Létrehozva: 2018.01.12.

<p>Nem titkolja Várkonyi Andrea: pszichológushoz jár. Úgy érzi, párjának, Bochkor Gábornak is jól jönne egy lélekgyógyász.</p>

A televíziós szakemberek között talán Várkonyi Andrea az egyetlen, aki az orvosi diplomával büszkélkedhet. A csinos tévés miután elköszönt a Tényektől személyesebb arcát is megmutathatta, saját gondolatait is megoszthatta a nézőkkel talkshow-jában. De a tanulást sem hagyta abba. Andrea élete évek óta az önismeret körül forog: hamarosan megszerzi a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán harmadik diplomáját, sőt már tréningeket is tart az érzelmi intelligenciáról. Analitikus énjét pedig akaratlanul is hazaviszi, párját Bochkort Gábort is ki­elemzi időnként.

– Amikor beiratkoztam újra az egyetemre, akkor kezdtem el pszichológushoz is járni, meg kellett ismernem a vakfoltjaimat, hogy ha hasonlóval találkozom a munkám során, jól tudjam kezelni. Kell is, hogy rendben legyek önmagammal. Nem kell ahhoz bolondnak lenni, hogy az ember terápiára járjon. A pszichológusok is rendszeresen járnak egy másik kollégához. Mindenkinek kéne pszichológus és önismeret, Gábornak is szoktam javasolni! – nevette el magát Andrea, majd folytatta. 

– Igaz nem tudatosan, de a tanultakat akaratlanul is alkalmazom rajta. Meg is jegyzi néha, hogy látom most a pszichológus beszél belőled! Sőt, előfordul, hogy egyes helyzetekben ki is jelenti, félig viccesen, hogy ne pszichologizálj! – mosolygott a tévés, akiről nemrég a Bors megírta, hogy részt vett a hivatalos MENSA intelligenciateszten, amelynek eredménye szerint az emberiség legintelligensebb egy százalékába tartozik. Abba, amelybe Sharon Stone is. 

Várkonyi Andrea máris elkezdett foglalkozni új hivatásával, együtt dolgozik Gaál Viktor pszichológussal, közösen képzik az embereket. 

– Viktorral a Micsoda nők! műsoromnak köszönhetően lettem jó viszonyban, gyorsan kiderült, hogy hasonló a látásmódunk. Több dologban működünk együtt. Csoportos érzelmi intelligencia tréninget tartunk, amely tíz alkalomból áll, foglalkozásonként négy órára ülünk össze. Sok idő, de nagyon hasznos  a részt vevőknek. Emellett pedig havonta egyszer tartunk majd közös előadást, amit talán pszicho standupnak tudnék nevezni. Két pszichológus kötetlenül beszélget egymással egy adott témában. Azt élvezem a legjobban, hogy az orvoslét miatt az érem mindkét oldalát ismerem – magyarázta Várkonyi Andrea.

Napokig tart a haragszom rád

Az ismert tévés-rádiós házaspár már több interjúban beszélt arról, hogy SMS-ben szoktak vitázni, mert így meg kell hallgatniuk a másik felet. Egyikük a nappaliban, másikuk pedig az emeleten tartózkodik ilyenkor.

– Mindketten keményfejűek vagyunk. Felnőtt, kifejlett egyedekként kerültünk össze, ezért rettenetesen össze tudjuk akasztani az agancsainkat! Van, hogy felesleges apróságokon pattan ki a vita, vagy jelentéktelen dolgokon. Van, hogy ilyenkor napokig nem állunk szóba egymással. A rekordunk eddig 5-6 nap volt. Én olyankor kiköltözöm a szomszéd szobába – árulta el pár évvel ezelőtt a TV2 Frizbiben Várkonyi Andrea. 

Szerelmi vallomás adásban

A Music FM népszerű rádiós műsorvezetője, Bochkor Gábor kollégánk segítségét kérte, miután Hosszú Katinka és Shane Tusup nehéz időszakot élő kapcsolatáról kérdezte. Az interjú végén Bochi megemlítette, hogy látott egy meztelen képet lapunkban kedvenc női focistájáról, Hope Solóról, ám azt az újságban kitakartuk, ezért megkérte, hogy küldjük át cenzúrázatlanul a fotót. Kollégánk betartotta ígéretét, és továbbította a fotót, ám ennek nem örült Bochkor neje, Várkonyi Andrea. A műsorvezetőnek vezekelnie kellett, félóránként elmondta élő adásban, mennyire szereti kedvesét.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181591_auto_resized.jpg
origo.hu

Elképesztő bejelentés: új szerződést kötött Szoboszlai Dominik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27696_resized.jpg?avcount=1714713312
origo.hu

Lázár János szerint Szentkirályi Alexandra képes rendet tenni Budapesten

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181852_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Gordon Ramsay elárulta, hogyan készül a tökéletes, ropogós sült krumpli

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17182972_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Francia elnök: szárazföldi csapatokat kell beküldenie az európaiaknak az ukrán háborús zónába

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183834_auto_resized.png
metropol.hu

Kiakadtak a Herthánál, Dárdai keresztbe tett a klubnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183328_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Most éppen a Jobbik tyúkszemére lépett Magyar Péter

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27695_resized.jpg?avcount=1714713312
origo.hu

Családja legnagyobb félelméről beszélt Tóth Gabi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17182360_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Ragyog édesanyja, Katalin hercegné fotóján a szülinapos Sarolta

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179726_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Bálint Antónia kihátrált az eljegyzéséből: "Letettem az asztalra a jegygyűrűmet, és eljöttem"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183918_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megszólalt a bűvész, aki egy tízmilliós autót nyert a Zsákbamacska adásában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180253_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Lesújtó hírt kaptunk: elhunyt a válogatott labdarúgó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714713312
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/M7_b9-ND7jrhaxT5TTDLJj_ZXkHfs_wabc0KxmSVVnU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M0YTRiZDhhNGQwMzQ4OWM4MGM4OTE3ODkwNjJhOTk0.jpg
RÉMTETT

Négy éve hunyt el az ország Lópici Gáspárja: így néz ki most a horrorház

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/HIuedeeSS0nQom2WkpDJY7B6jgmITk807B8ZTnhWKCI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwNmZjNWM1MGEwMzQyNzU4MWIxMDFiZGM3MDVhNDNh.jpg
botrány

Szakított a vőlegényével! Megszólalt Marics Peti állítólagos barátnője - Exkluzív