Celeb

Sztárban sztár +1 kicsi: Horváth Tamás ezúttal a nézőtérre szorult

Fái

Létrehozva: 2017.12.19.

<p>Talán ez volt az eddigi legjobb Sztárban sztár+1 kicsi, még akkor is, ha kicsit könnyesre sikeredett. De persze sok nevetés is volt, csodás hangok, felejthetetlen produkciók.</p>

A műsor azzal indult, hogy elbúcsúztak az egyik legjobb magyar énekesnőtől. Fábián Julit az egész stáb ismerte, szerette. A zsűriben, az énekesek, de még a kicsik közt is voltak barátai, akiknek különösen nehéz volt ez a nap. Tóth Vera könnyei a zsűriasztalnál eredtek el, Gabié éneklés közben, de még Horváth Csenge is pityergett, míg Hevesi Tamás mellett ücsörögve várt az eredményhirdetésre. Ezen az estén mindenki méltósággal, a tehetsége legjavát nyújtva teljesített.

A nézők közt felfedeztük a nemrég véget ért Sztárban sztár győztesét. Horváth Tomi élvezte a show-t, miközben alig bírt nyugton maradni. Legszívesebben a színpadon lett volna.

– Volt végre egy szabad vasárnapunk, amikor egy kicsit el tudtunk szabadulni. A feleségem ötlete volt, hogy megmutatja a másik oldalt, hogy milyen ezt a műsort nézni – meséli Tomi, hogy miért jöttek el a műsorra. – Én még itt, a nézőtéren nem ültem soha. Izgalmas látni ezt az oldalt is. Tudom, mi zajlik a háttérben, milyen ülni a backstage-ben. Szuper, hogy kí­vülről nézhetem. Tudom, mennyi felkészüléssel jár az, aminek a végeredménye ennyire szórakoztató. Jobban izgulok, mert tudom, milyen sok mindenen múlik az, hogy ennyire flottul menjen. Tudom, hogy ilyenkor mennyire izgulnak az utolsó pár másodpercben, amikor elindul a produkció. Nagyon aranyosak, izgulok velük együtt.

Akik ismerik Tomit, azok tudják, hogy őrült nagy Michael Jackson- rajongó. Nem csoda, hogy türelmetlenül várta Rácz Gergő és Malaczkó An­na Jackson- produkcióját.

– Így van, ezt a produk­ciót különösen vártam, és megérte! Anna és Gergő zseniá­lis volt. És már szóltam is a stylistnak, hogy megveszem az ezüst kesztyűt – nevette el magát, majd elárulta, melyik páros áll a szívéhez legközelebb. – Veréb Tamás eljött a döntőbe, hogy fellépjen velem, és mi azóta is nagyon jó barátságot ápolunk. Hát most én jövök, szurkolok neki, és szavazok rá. De az a helyzet, hogy mindenki annyira szórakoztató, és minden produkcióban van valami, ami engem megfog. A feleségem az előbb kérdezte, hogy melyik produkciót pontoznám a legtöbbre. Gondolkodtam, de tényleg mind cuki volt, és mindegyikre tudnék olyat mondani, ami tetszett benne.

Tomi arról is mesélt, hogy mi­óta megnyerte a show-műsort, megváltozott az élete.

– Mindig sikeresek voltak a dalaim, de tény, hogy a Sztárban sztár óta rengeteget utazom, rengeteg fellépés van. Nagyon mennek a dolgok, keveset tudok pihenni, de ez nem baj. Karácsonykor azért remélem, sikerül kicsit kikapcsolódni, a családra koncentrálni.

Erik segítette Tóth Gabit

A Parno Graszt Már nem szédülök című dalát adta elő Tóth Gabi és Fodor Erik. Úgy is konferálták fel őket, hogy különleges lesz a produkció, mivel a gyerekszereplő lesz az idősebb, a felnőtt énekes apja. Erik felnőtt ehhez a feladathoz, ötvenes férfivá öregedett.

– Ő tökéletes példája annak, hogy ebben a generációban is vannak úriemberek, örülök, hogy ő a párom. Nagyon sokat segített tegnap is. 

A karakter lényege az volt, hogy a keresztapjával, Józsival énekli a dalt Heléna a Parno Grasztban. Igen, én is azt hittem, hogy az apukája, de a keresztapja, aki a saját lányaként nevelte, szerette, pont olyan mély a kapcsolatuk. Erik 17 éves, és mégis tökéletesen meg tudta ezt jeleníteni a színpadon. Ha vége lesz a műsornak, a kapcsolatot tartani fogjuk. Segíteni szeretném, mindent megosztunk vele a nővéremmel, amit csak tudunk. Kötelességünk a fiatal generációt támogatni. A frissítés nagyon fontos, attól változik a világ, ha beengedjük az újat.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181590_auto_resized.jpg
origo.hu

Drámai közelségbe került a III. világháború, és onnan egy lépés az atomháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27696_resized.jpg?avcount=1714707016
origo.hu

Lázár János szerint Szentkirályi Alexandra képes rendet tenni Budapesten

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183772_auto_resized.png
metropol.hu

A TV2 sztárjai elárulták hogyan alakult az életük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183000_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Marco Rossi elárulta, miért hagyná el a magyar válogatottat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181852_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Gordon Ramsay elárulta, hogyan készül a tökéletes, ropogós sült krumpli

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180410_auto_resized.jpg
vg.hu

Az egyik legnagyobb magyarországi akkumulátorgyár: most jelentették be, máris betelt az összes állás

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27695_resized.jpg?avcount=1714707016
origo.hu

Családja legnagyobb félelméről beszélt Tóth Gabi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164008_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179726_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Bálint Antónia kihátrált az eljegyzéséből: "Letettem az asztalra a jegygyűrűmet, és eljöttem"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183918_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megszólalt a bűvész, aki egy tízmilliós autót nyert a Zsákbamacska adásában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175721_auto_resized.jpg
borsonline.hu

(rém)Álommeló az RTL-en, kiborítja a a stábtagokat Balogh Levente

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714707016
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/M7_b9-ND7jrhaxT5TTDLJj_ZXkHfs_wabc0KxmSVVnU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M0YTRiZDhhNGQwMzQ4OWM4MGM4OTE3ODkwNjJhOTk0.jpg
RÉMTETT

Négy éve hunyt el az ország Lópici Gáspárja: így néz ki most a horrorház

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/HIuedeeSS0nQom2WkpDJY7B6jgmITk807B8ZTnhWKCI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwNmZjNWM1MGEwMzQyNzU4MWIxMDFiZGM3MDVhNDNh.jpg
botrány

Szakított a vőlegényével! Megszólalt Marics Peti állítólagos barátnője - Exkluzív